zoeken

Trendrapport

Yask Trendboek inspireert FM markt

Een trendrapport gericht op de facilitair professional, dat is het Yask Trendboek: “Afwachten is geen optie. Vind uzelf opnieuw uit." Co-auteur en Trendmatcher Karoline de Koning: “De wereld is in beweging, dat weet en merkt iedereen. Yask heeft die dynamiek aangegrepen om te laten zien dat we kort op de bal spelen. We signaleren trends en vertalen deze in zo concreet mogelijke gevolgen voor het vakgebied Facility Management.” 

5 megatrends vertaald naar de impact en het effect op de rollen binnen FM Met dit trendreport nodigen wij u uit om mee op reis te gaan. Op reis naar een veranderende Facility Management-wereld. Yask heeft voor u de vijf belangrijkste megatrends geselecteerd. In ons report beschrijven wij de impact van deze trends op Facility Management, en het effect daarvan op de rollen die we (nu) kennen binnen ons werkveld.  

What’s in it for me?
We proberen niet de toekomst te voorspellen, maar de ontwikkelingen  in een raamwerk te plaatsen zodat we onze toekomst vorm kunnen gaan geven. Een must have dus als u zich bezighoudt met uw toekomst binnen het facilitaire werkveld. Naast dat het report u inzicht geeft in trends, subtrends en de impact op FM, reiken wij u methodieken aan om trends praktisch door te vertalen binnen uw eigen organisatie of activiteiten.

Meer informatie of bestellen?
Het Trendboek is onmisbaar leesvoer voor de moderne Facility Manager en bevat vele illustraties, quotes, feiten & cijfers en rijke beelden. Iedereen kan het trendreport bestellen door een mail te sturen naar trendmatcher@yask.nl met daarin adresgegevens en eventueel afwijkend factuuradres. De investering bedraagt €49,95 (ex btw).