zoeken
Rating & Review Platform

Rating & Review platform

Rating- en reviewplatform maakt facilitaire dienstverlening persoonlijk

17 mrt 2016 - Om de tevredenheid over facilitair management in een organisatie naar grote hoogte te stuwen, is tegenwoordig meer nodig dan sec de expertise van de facility manager. De eindgebruiker is mondig, kent zijn opties en is gewend om eigen beslissingen te maken. Goed luisteren naar en inspelen op de wensen van de individuele eindgebruiker zijn de sleutel naar hoge klanttevredenheidscijfers.

Het rating- en reviewplatform van Yask biedt u en uw medewerkers hét middel om tot een gezamenlijk samengesteld facilitair pakket te komen. Een pakket dat zowel recht doet aan de basisbehoeften van uw organisatie, als aan de wensen van individuele medewerkers.   


Hoe werkt het? 
U stelt vanuit uw expertise zelf een basispakket op voor facilitaire dienstverlening. Dit pakket bevat de randvoorwaarden waar facilitaire dienstverlening binnen uw organisatie volgens u minimaal aan moet voldoen. Naast dit basispakket stelt u voor iedere medewerker vanuit een deel van uw budget facility credits beschikbaar. Dit zijn credits waarmee medewerkers hun eigen aanvullende diensten kiezen, die hen het leven op en rond het werk vergemakkelijken. Daarnaast biedt het platform ook een mogelijkheid voor medewerkers om een nieuwe dienst voor te stellen. Wanneer voldoende stemmen worden binnengehaald, kunt u hier als facility professional direct op inspelen.

Download hier de Rating & Review flyer. 

Zelf oordelen? 
Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze facilitair specialisten. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie, de verdere opties van het platform en beantwoorden al uw vragen.   

Contactgegevens: 
Andries van Bentum 
+31 (0)10 288 93 77 en info@yask.nl