zoeken

Whitepapers

Whitepaperserie: "de gezonde organisatie"

Yask is ervan overtuigd dat een regieorganisatie de manier is om vanuit ondersteunende diensten de meeste waarde toe te voegen aan een organisatie. Als ervaren regisseur heeft Yask haar kennis gebundeld in een serie whitepapers. Interessant voor organisaties die zich verder willen verdiepen in het belang van regie. De whitepapers gaan dieper in op de verschillende thema's die de voorwaarden creëren voor een gezonde organisatie. 
 
Whitepapers: de thema's
De gezonde organisatie laat zich kenmerken door een gezond rendement en gezonde kwaliteit, risicobeheersing en innovatiekracht. Die gezondheid hangt samen met drie thema's:

  • Mate van productiviteit binnen de organisatie
  • Het adaptief vermogen van de organisatie
  • Het vinden en binden van talent, oftewel "war for talent"
Samenwerken onder regie voor meer synergie
In de overtuiging van Yask werken in een gezonde organisatie facility management, human resources, ICT en inkoop integraal samen om synergie te creëren op deze thema's. Hoe je deze vier gezondheidsthema's zo optimaal mogelijk vormgeeft en in de organisatie verweeft, vanuít de samenwerking tussen de verschillende disciplines? Dat heeft Yask onder meer beschreven in haar serie whitepapers over de gezonde regieorganisatie: