zoeken

Eén facilitair team

Yask biedt echte oplossingen in Facility Management. We hebben niet alleen een helder verhaal, maar ook een heldere visie. Facility Management als kern van de zaak: Facility Management vanuit het hart. 

Eén facilitair team
Eén facilitair team, dat is onze visie. Of het nu gaat om alle dienstverlening verzorgd door Yask, maincontracting, single services of samenwerken met andere facilitaire dienstverleners; wij vinden dat de kernwaarden van de klant centraal moeten staan en het totale facilitaire concept daaromheen gebouwd wordt. Dit alles op zo’n manier dat de klant daar een heel speciaal gevoel bij krijgt. Dat is Integraal Facility Management op z’n best. We werken nauw samen met onze leveranciers, zusterbedrijven binnen Vebego en andere facilitaire partijen. Al deze diensten, mensen, processen en uitkomsten zijn met elkaar verbonden. Door als één facilitair team de uitdaging aan te gaan, ontstaan de beste oplossingen. Bij Yask staan we open voor alle samenwerkingen, alle partijen vanuit één gedachte: samen werken we aan hetzelfde doel: het creëren van een optimale en inspirerende werkomgeving. Omdat geen organisatie hetzelfde is, past bij iedere klant een ander team. Yask zorgt vanuit een strategisch perspectief voor een bedrijfsbrede, verbindende facilitaire invulling. 

Yask, teamspeler in optima forma
Ons facilitaire zintuig is een mooi vertrekpunt: net even verder kijken. Een brede blik, iets extra's doen. Oprecht iemand anders een plezier willen doen. Maar dat doen we nooit alleen. Binnen ons werkveld zijn we altijd samen aan de slag. Samen met de klant, onze medewerkers en onze partners op de werkvloer. We zijn áltijd onderdeel van een team van dienstverleners. De klant mag van ons uiteraard leiding en sturing verwachten: dat is onze primaire taak.