zoeken

Duurzaam ondernemen

Onze mensen zijn ons kapitaal. Zij zijn het die het moeten doen. Bij Yask  geven we mensen daarom 100% vertrouwen, zodat ze de vrijheid voelen om nieuwe dingen te ondernemen, om fouten te maken en ervan te leren. Zodat ze de ruimte voelen om zich professioneel én persoonlijk verder te ontwikkelen. 

Want mensen die lekker in hun vel zitten en het gevoel hebben zinvol bezig te zijn, presteren beter. Dat straalt af op onze klanten en dat levert uiteindelijk winst op voor iedereen. Voor onze medewerkers en klanten. Voor de wereld om ons heen. En dus ook voor Yask. Om die reden is duurzaamheid bij ons een rond verhaal.

Rond verhaal
Vooruitgang start bij onze mensen. Wij geloven in het duurzaam ontwikkelen van onze mensen. Zo ontstaan lange relaties met zowel onze medewerkers en met onze klanten. En als wij oog hebben voor onze medewerkers, hebben zij oog en zorg voor onze klanten. Samen kunnen we met onze klanten bouwen aan een duurzame relatie die gebaseerd is op continuïteit en wederzijds respect. Ook hebben onze medewerkers oog voor energie & mobiliteit en duurzame inkoop. Hierdoor realiseren we duurzame profit die wij deels besteden aan maatschappelijke projecten.

En we doen meer…. 
Ons maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel sluit nauw aan bij het door onze moedermaatschappij, Vebego, opgerichte ideële fonds: de Vebego Foundation. Voorbeelden van projecten van de Vebego Foundation zijn helpen bij de bouw van een verzorgingstehuis in Sri Lanka of, dichtbij huis, begeleiden van gehandicapten tijdens 'De Belevenis'. Door het opzetten van en deelname aan projecten proberen wij een steentje bij te dragen aan de maatschappij waarin wij leven en werken.

In het duurzaamheidsverslag van Vebego leest u hoe we ons nog meer inzetten voor een duurzamere toekomst.