zoeken

Integrated Facility Management

Met objectieve en goed onderbouwde adviezen spelen we in op de specifieke behoefte van organisaties en eindgebruikers. Onze mentaliteit: het kan altijd beter! Vanuit een breed strategisch perspectief realiseren we verbeteringen door inbreng van onze expertise, innovatie en ondernemerschap.   

Ook wel maincontracting
Met Integrated Facility Management wordt een organisatie volledig facilitair ontzorgd. Anderen noemen het ook wel maincontracting. We voeren het management over zowel ‘soft services’ zoals schoonmaak en catering, als over ‘hard services’ zoals gebouwbeheer en technisch onderhoud.   

Al 25 jaar ervaring
Yask organiseert het gehele facilitaire proces tot in de finesses. Op basis van onze beproefde werkmodellen en met ruim 25 jaar praktijkervaring hebben we al veel organisaties geholpen met een andere wijze van dienstverlening. Ook het overnemen van personeel behoort tot de mogelijkheden.   

Persoonlijk, ondernemend en flexibel
Onze ervaren facility managers kenmerken zich door hun persoonlijke, flexibele en ondernemende managementstijl. Binnen die ondernemende stijl laten wij ons afrekenen op resultaten. Waarbij we ernaar streven om de bedrijfscultuur van onze klanten goed te laten matchen met onze diensten. Heldere managementrapportages en frequente afstemming maken ons werkproces inzichtelijk. Yask stuurt aan, onze klanten hebben altijd overzicht en grip op wat er gebeurt.