zoeken

Interim- en Projectmanagement

Ervaren interim- of projectmanager met bewezen expertise? Yask heeft de juiste mensen beschikbaar, zowel voor tijdelijke als structurele invulling. De managers van Yask hebben jarenlange ervaring in de facilitaire branche, kunnen de gewenste verbeteringen in gang zetten en tegelijkertijd facilitaire projecten en processen aansturen. Zij houden van uitdagingen. Met hun inlevend vermogen en ondernemerschap doorgronden zij de vraagstelling en vertalen deze naar een effectieve oplossing. De managers van Yask nemen daarbij de volle verantwoording voor de implementatie en uitvoering van de adviezen die ze uitbrengen. 

Uitstekend projectmanagement
Bij de uitvoering van projecten werken de projectmanagers met onze eigen projectmanagement-tool. Hiermee worden alle projecten opgestart en voorzien van de juiste timing, budgettaire randvoorwaarden en ook de communicatiemomenten worden vastgelegd. Alle belangrijke aspecten blijven zo op de radar, voor alle stakeholders.

Kennisdeling
Onze managers zijn zeer ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Sterker nog, wij vinden het belangrijk dat onze mensen met hun expertise een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Dit doen we door intensieve kennisdeling binnen Yask, tijdens bijeenkomsten en in de kennisdatabank. Maar ook door actieve deelname aan congressen en symposia en door verbindingen aan te gaan met onderwijsinstellingen en brancheorganisaties. 

Training
Onze interim- en projectmanagers staan er niet alleen voor, ze worden intensief gecoacht. Naast een nauwkeurige selectie volgen al onze medewerkers een interne training om te zorgen dat zij zich volledig thuis voelen in de bedrijfscultuur van Yask en die van onze klanten. Zo biedt Yask altijd de juiste persoon en de oplossing voor alle facilitaire vraagstukken.

Klik hier voor voorbeelden waarmee onze managers kunnen helpen.