zoeken

Alliander en Yask samen op podium van Facto congres 2017

06 mrt 2017 - Alliander en Yask verzorgen één van de workshops tijdens het jaarlijks goedbezochte Facto Congres. Namens Alliander staan Sabine Borkus, Innovatiemanager Facilities en Ton Bernts, Manager Facilities op het podium, samen met Max Braamhorst, Manager advies & ontwikkeling bij Yask.

Een unieke kijk op een bijzondere samenwerking, waarbij de stap wordt gemaakt van uitsluitend ‘denken in efficiency’ naar ‘co-creatie’ die echt waarde toevoegt.

Alliander en Yask werken sinds 2013 nauw samen, waarbij Yask de uitvoering en coördinatie van alle operationele activiteiten op het gebied van werkplek-, locatie- en wagenparkbeheer verzorgt. Naast ontzorgen spelen vooral het toevoegen van waarde en de focus op innoveren een belangrijke rol.    

Meer informatie over de workshop of wilt u zich direct inschrijven? Klik hier.

Over het Facto Congres

Binnen facility management gaat het steeds vaker om het leveren van innovatieve en excellente dienstverlening in een inspirerende werkomgeving. Wie in staat is om, samen met externe partijen, deze innovatieve en excellente dienstverlening te leveren, zorgt ervoor dat het primair proces optimaal kan functioneren. Alle reden dus voor een facilitair congres met de titel: ‘Innoveren, Inspireren, Excelleren’.  

Datum: 13 juni 2017
Thema: Innoveren, Inspireren, Excelleren
Locatie: Hotel Van der Valk Veenendaal
Informatie: het complete programma