zoeken

Yask Trenddag 17 november 2016 in de Werkspoorkathedraal Utrecht

25 okt 2016 - De facilitaire branche is in beweging: we maken de transitie van kostenverlagend naar waarde creërend zijn. De kansen hiervoor liggen in trends. Want trends veranderen de wereld. En uw agenda. Ze beïnvloeden ons leven, werk en de maatschappij. Wat vandaag nog ver weg lijkt, is morgen al realiteit. Dat geldt ook in de facilitaire branche.

More than trends!  
Na een mooie eerste editie in 2015 trakteert Yask u dit jaar tijdens de Trenddag op een aantal indrukwekkende facilitaire innovaties van het afgelopen jaar. Innovaties die zijn ontstaan dankzij visionairen die kansen zagen in actuele megatrends. Die het lef hadden in te stappen en deze vervolgens succesvol wisten toe te passen in de facilitaire praktijk. Oftewel: innovaties die het waard zijn om te delen. Hun inspirerende trend talks hoort u op de Trenddag. Onze trendmatcher Karoline de Koning neemt u kort mee in de nieuwste trends... Juist: passie en creativiteit gaat u deze middag voelen! Wij beloven dat u met energie deze authentieke rauwe Werkspoorkathedraal verlaat. Kortom, hét evenement voor facilitair Nederland dat u ook dit jaar niet wilt missen!

» Datum: donderdag 17 november 2016
» Tijdstip: van 13.30 uur tot 17.30 uur    
    met aansluitend borrel & bites
» Locatie: Werkspoorkathedraal   
     Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

De Trenddag van Yask is de uitgelezen plek om inspiratie op te doen voor vernieuwing van uw eigen dienstverlening. Om te sparren met autoriteiten en collega's uit het vak. En om die connectie te vinden die u kan helpen om uw ideeën te toetsen en uit te diepen, zodat deze concreet en toepasbaar worden.

Trend talks 2016 
Tomas Sala   
Chief Creative, Little Chicken Game Company     
"Spelen is leuk! Want als we spelen, voelen we ons vrij om te ontdekken, experimenteren, falen en leren, waardoor we uiteindelijk onszelf verbeteren."        

Mart Bosch     
Manager new markets, G4S Secure Solutions    
"De nieuwe realiteit waarin mensen optimaal kunnen leren, is Virtual Reality en Gamification."      

Roeland van Oers    
Business development, Decos   
"Wat als je nieuwe collega een robot is? Samenwerken met sociale robots op de werkvloer."     

Jan ten Hove       
Commandant Van Ghentkazerne, Korps Mariniers    
"Mission Command - High Performance en de menselijke maat."        

Karoline de Koning    
 Trendmatcher Yask       
"Trends, wat kun je daar nu mee? Yask's eigen Trendmatcher en creatief denker. Karoline de Koning neemt u kort mee in de nieuwste trends en de toepassingsmogelijkheden binnen het vak Facility Management."

Aanmelden? Maakt u gebruik van deze kans om met een flinke dosis inspiratie, nieuwe energie en waardevolle contacten naar huis te gaan? Meld u snel aan voor de Trenddag! Stuur een mail naar communicatie@yask.nl en je ontvangt een aanmeldlink.

En hier gaat het gebeuren…