JA! Vrijdag 21 september is het eindelijk zo ver. Dan vieren we de eenwording tussen KIEN en Yask! Het belooft een spraakmakende avond te worden met muziek in allerlei varianten, comedy, kampvuur, lekker eten en een hoop gezelligheid! En dat allemaal op een hele bijzondere locatie midden in de natuur...

 

Het event vindt plaats op een prachtige locatie midden in de bossen bij Lage Vuursche (in de buurt van Utrecht). Er is voldoende parkeergelegenheid en we zorgen voor een goede bereikbaarheid van en naar Utrecht CS. Inloop is tussen 17.00-19.00u en het programma start va. een uurtje of 19.15 tot 00.30u.

Tijdens het feest nemen we op gepaste wijze afscheid van KIEN en krijg je een tipje van de sluier van de nieuwe campagne Yask. We nemen afscheid van “De wereld is al ingewikkeld genoeg, wij zijn KIEN” net als van “Just ask Yask”. Op dit moment werken we achter de schermen aan een nieuwe gezamenlijke campagne die onze ambities vertalen naar een pakkend beeld en geluid!

Kortom: hier wil je bij zijn! Meld je dus direct aan via onderstaande link. Kun je er niet bij zijn dan vinden we dat ook fijn om te weten. Je afwezigheid kun je ook via onderstaande link doorgeven.

De dresscode is 'Feestelijk/casual' (voor de dames: de locatie ligt in een bos dus hele hoge hakken alleen voor de echte bikkels).

Heb je een vraag voor de organisatie of wil je je inschrijving alsnog wijzigen? Mail naar communicatie@yask.nl.

We hopen je daar te zien!

 

Laat ons weten of je erbij bent!

We hebben in het nabijgelegen Soest 4 & 6 persoonskamers gereserveerd bij Stayokay.
Blijf je overnachten en heb je een voorkeur voor een kamerindeling, dan kun je die hier kenbaar maken. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden bij het maken van de definitieve indeling.
We regelen busvervoer vanaf Utrecht CS naar de event locatie. De eerste rit vertrekt om 17.00 vanaf CS en daarna vertrekt er elk vol uur een bus. Ook 's-avonds terug is er weer vervoer geregeld naar Utrecht CS, vanaf 22.00 uur vertrekt de eerste bus. Geef hiernaast jouw keuze voor het busvervoer aan!

 

Deel dit artikel: