Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat onze opdrachtgevers veel vragen hebben. Gaat onze dienstverlening wel door? Nemen we extra veiligheidsmaatregelen? Kunnen vitale sectoren op ons rekenen? Antwoorden op de meest voorkomende vragen hebben we gebundeld. Vind het antwoord op je vraag!

Goed voorbereid

Zeker omdat facilitaire dienstverlening ondersteunend is aan diverse vitale sectoren, is het van groot belang dat onze werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang kunnen vinden. Daarom nemen wij, naast de adviezen van het RIVM, aanvullende maatregelen om te zorgen dat onze medewerkers hun werkzaamheden veilig en efficiënt kunnen blijven uitvoeren.

Help mee!

Ook jij kunt helpen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Download onze instructiekaart handhygiëne en deel deze binnen jouw organisatie. Samen staan we sterk!

Download de instructiekaart

In de media

Coronacrisis: goed moment voor inhalen achterstallig gebouwonderhoud

“Onderhoud aan vastgoed kan en moet gewoon doorgaan”. Dat zegt Henk den Boer, voorzitter van Koninklijke OnderhoudNL, de ondernemersorganisatie van zo’n 2.000 bedrijven met circa 30.000 medewerkers in het vastgoedonderhoud.

Lees het artikel op Facto.nl

Schoonmaak geen vitaal beroep? Zonder hen kunnen ziekenhuizen wel sluiten

Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OBS) hing vorige week aan de lijn met minister Bruins (volksgezondheid). Waarom stonden schoonmakers niet op de lijst van vitale beroepsgroepen? Jeroen Veldboer, interim-directeur van OBS: “Zonder schoonmakers kunnen de mensen in de zorg, het onderwijs, het openbaar vervoer, de voedingsbranche – die wel op de lijst staan – hun werk helemaal niet doen.”

Lees het artikel op Trouw.nl

Dit zijn de stille Corona-helden

Elke ochtend en elke avond maakt de 63-jarige Lia Meeuwissen van schoonmaakbedrijf Hago schoon op een basisschool in Breda. „Alles bij elkaar doe ik dit werk al zo’n veertig jaar en ik werk nog steeds gewoon fulltime. Maar zoals het nu is, dat heb ik in al die jaren nog nooit meegemaakt”, zegt Lia in het verlaten schoolgebouw van basisschool De Eerste Rith.

Lees het artikel op Telegraaf.nl
Deel dit artikel: