Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Exploitatie en beheer

Ben je als schoolbestuur liever met nieuwe lesmethodes bezig dan met de nieuwe verwarmingsinstallatie? Kost het contact met de huurders van jouw sportaccommodaties je (te) veel tijd? Zoeken jij en je medehuurders een onafhankelijk expert voor het beheer van jullie medisch centrum? Heb je praktische hulp of professioneel advies nodig om de exploitatie van jouw cultuurhuis te verbeteren? Dan is Yask exploitatie en beheer er voor jou!

Leg het beheer en de exploitatie van jouw gebouwen in professionele handen

Steeds meer overheden, zorg-, onderwijs- en cultuurinstellingen kiezen voor uitbesteding van de exploitatie en het beheer van hun bestaande gebouwen. Het is een logische stap die past bij de vele ontwikkelingen in vastgoedbeheer, zoals de impact van Covid-19 en de noodzaak om te verduurzamen. Het is bovendien een slimme stap voor iedereen die meer wil of moet focussen op zijn kerntaken.

Yask ontzorgt met kennis en ervaring op het gebied van professioneel, risicodragend of dienstverlenend beheer en exploitatie.
Onze diensten
Exploitatie van sportaccommodaties en zwembaden Bezoeker zwembad borstcrawld in het water Sportaccommodaties
Exploitatie van onderwijslocaties Twee kinderen op een speeltoestel Onderwijslocaties
Exploitatie van zorg- en cultuurlocaties Klantmanager en locatie manager in overleg Zorg en cultuur
Ontzorgend, risicodragend en duurzaam

Dit zijn voorbeelden van beheer- en exploitatieservices van Yask

Hoe kunnen onze professionals van Yask je helpen?

1. door als Managing Agent één of meer van deze taken van je over te nemen: Dagelijks beheer | beheer van huur- en leverancierscontracten | financiële (huur)administratie | administratie van servicekosten | herstel-onderhoud | meerjarenonderhoud voor zowel eigenaar als huurder | verduurzamingsprojecten | energiebeheer | werving, aansturing of overname van personeel | aansturing van de schoonmaak | opvolgen van storingen, calamiteiten en BHV | toegangsbeheer en exploitatie van ruimten.

2. Door in een Integrated Facility Management model de volledige verantwoordelijkheid voor een rendabele exploitatie van je over te nemen.

Naast beheer- en exploitatietaken in bestaand vastgoed, renoveren en ontwikkelen we met partner-experts ook zelf vastgoed voor zorg- en onderwijsinstellingen. Dat is maximale ontzorging, betaalbaar, risicodragend en duurzame exploitatie voor een vast bedrag per maand.

Huismeester staat op een trap, repareert de buitenzonwering
Maak een afspraak!
Geïnteresseerd?

Overweeg jij ook om het beheer en/of de exploitatie van jouw sportcomplex, onderwijslocatie, zorginstelling of cultuurlocatie uit te besteden? Kies van voor deskundig maatwerk van Yask. Neem nu contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden, van ondersteuning bij enkele beheerstaken tot een volledig risicodragend beheer en exploitatie.

Neem contact op
Facilitair beheer