Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Facility Management

Wil je je facilitair management efficiënter inrichten? Kosten besparen? Of de productiviteit en kwaliteit van je diensten verhogen? Dat kan een lastige uitdaging zijn als je tegelijkertijd ook de business moet runnen. Zoek jij hierin professionele ondersteuning? Yask biedt jou en je facilitaire afdeling van operationeel tot strategisch niveau bevlogen facilitair experts die met focus, flexibiliteit en kwaliteit helpen bij het ontwikkelen van jouw facilitaire organisatie.

Waarmee kan Yask je helpen?

Onze corebusiness is het organiseren van maatwerk facility management (hard- en soft services) op strategisch, tactisch en operationeel niveau. In duurzame samenwerkingsmodellen zoals IFM (Integrated Facility Management) en Managing Agent, door het leveren van single facility services of op project- / interimbasis.

Welke vorm je ook kiest: al onze facilitair experts hebben maar één doel: zorgen voor blije en gezonde mensen in hun werkomgeving.

Jpg Web Dsc 3749

Hoe doen we dit?

Samen met jou en eventuele stakeholders binnen jouw organisatie brengen we je facilitaire ambities en uitdagingen in kaart. Op basis hiervan doen wij vanuit ons brede dienstverleningspakket een voorstel op maat. Uit ons toegewijde team van facilitair professionals selecteren we vervolgens de beste mensen voor de job. Deze ‘Yaskers’ gaan elke dag gemotiveerd aan de slag en geven het beste van zichzelf voor jouw gebouwgebruikers.

Moeten we onderweg van koers of aanpak veranderen? Dan zijn we wendbaar en oplossingsgericht. 

Onze focus is altijd: het bieden van meerwaarde voor jouw facilitaire organisatie.
Focus, kwaliteit en flexibiliteit

Onze diensten

Advies Facilitair coördinator en facility manager in overleg (3) Advies
Uitbesteding Facility Manager veldhoven Uitbesteding
Interim ZZP Facility Management Interim
Project Management facility manager zit in stoel Projectmanagement
Facility Scan Facility Coördinator (Randstad) Facility Scan

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Yask is als expert in facility management actief in diverse marktsegmenten: kantoor-en productieomgevingen, campussen, onderwijsinstellingen, zorg, woningcorporaties, sportcomplexen, culturele instellingen en stations. Met deze kennis en ervaring staat Yask garant voor goede maatwerkoplossingen in facility management.

  • Focus
    Doe wat jij het beste kan. De praktijk toont een stijging in productiviteit en winstgevendheid bij facilitaire organisaties die vanuit een regierol werken.
  • Flexibiliteit
    Met Yask schaal je flexibel op- en af in kwantiteit en expertise als interne of externe ontwikkelingen daarom vragen. Zo blijft je facilitaire organisatie professioneel en lean.
  • Kwaliteit
    Een excellente werkomgeving draagt bij aan de tevredenheid van jouw medewerkers. Tevredenheid voorkomt ziekteverzuim en versterkt het imago van jouw organisatie. Yask zet gegarandeerd de puntjes op elke i.
Maak een afspraak!

Meer weten over onze werkwijze?

Heb je een vraag of uitdaging waarvoor je graag in contact komt met Yask? Onze specialisten denken graag met je mee of helpen je met een passend advies.

Contact
Communicatie Medewerker (ASML)