Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Maak gebruik van ruim 30 jaar denk- en daadkracht in Facility Management!

Facilitair advies

Wil je je facilitaire organisatie (her)inrichten? Heb je een facilitair vraagstuk waar je zelf niet uitkomt of waarvoor tijdelijk de capaciteit ontbreekt? Of het nu gaat om huisvesting, inrichting van de facilitaire organisatie, inkoop of kostenbesparing; wij denken graag met je mee. Zowel op strategisch, tactisch als op operationeel vlak.

Waarmee kan Yask je helpen?

Met meer dan 30 jaar ervaring weten we hoe de hazen lopen in het facilitair werkveld, maar vooral ook waarheen. We weten met welke trends je rekening moet houden voor jouw facilitaire organisatie, of er al oplossingen ontwikkeld zijn voor jouw vraag, welke valkuilen er zijn en hoe je die kunt omzeilen. Onze facilitair experts houden van een uitdaging, doorgronden met inlevingsvermogen en ondernemerschap jouw vraag en vertalen die naar een facilitair advies dat past.

Facility Coördinator

Hoe doen we dit?

De aard en omvang van jouw vraagstuk bepaalt hoe onze facilitair advies vorm krijgt: met een snelle, strategische sessie van een dag of, als we dieper moeten graven, met een Facility Scan of een Business Canvas. Welke methode we samen ook kiezen, het leidt gegarandeerd tot een frisse kijk op de strategische fit en performance van jouw facilitaire organisatie en/of contractpartijen. Door te benchmarken waar je staat, wordt ook de route naar het realiseren van jouw ambities helder. In ons facilitair advies werken we een routekaart uit waarmee jij je verbeterpotentieel maximaal benut.

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie? 

Terwijl jij focust op je kerntaken, stellen professionals van Yask een objectief facilitair advies op waarmee jij sneller betere beslissingen kunt nemen om je facilitaire organisatie toekomstbestendig in te richten. Een belofte die we kunnen waarmaken dankzij onze gemotiveerde facilitaire denkers én doeners die al jaren op alle niveaus en in alle marktsegmenten actief zijn en daar hun facilitaire expertise hebben opgebouwd. Ons facilitair advies is daardoor niet alleen actueel maar ook praktisch toepasbaar.

Professioneel en objectief advies

Onze ervaring & expertise

Yask is actief in diverse marktsegmenten, in kantoor- en productieomgevingen, in het onderwijs, de zorg, de sport- en de culturele sector. Ons facilitair advies heeft meerwaarde doordat we alle specialistische kennis die in onze organisatie aanwezig is, combineren met ondernemerschap. Zo creëren we steeds nieuwe, slimme dwarsverbanden en creatieve, aantoonbaar succesvolle oplossingen voor elk facilitair vraagstuk.

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe onze facilitair adviseurs naar jouw facilitaire organisatie kijken? Het lek boven water krijgen? Jou kunnen inspireren? Neem nu contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden geheel vrijblijvend.

Neem contact op
Algemeen operationeel team overleg, facilitaire team