Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Flexibele en professionele ondersteuning bij elk facilitair vraagstuk

Interim facilitair management

Staat jouw organisatie voor een uitdaging op facilitair gebied? Verduurzaming? Een verhuizing? Een nieuw werkplek- of gastvrijheidsconcept? De transitie naar een regie-organisatie? Elk project heeft eigen doelstellingen en soms zijn er belangrijke dwarsverbanden. Alle reden om ze professioneel te managen. Mis je capaciteit, expertise of wil je eens een frisse blik op jouw facilitaire organisatie? Kies dan voor interim facilitair management van Yask.

Waarmee kan Yask je helpen?

Yask heeft een diverse projectmanagers met bewezen expertise, zowel voor tijdelijke als structurele invulling. Ze hebben jarenlange ervaring in de facilitaire branche, kunnen de gewenste verbeteringen in gang zetten en tegelijkertijd facilitaire projecten en processen aansturen. Onze mensen houden van een uitdaging, doorgronden met hun inlevend vermogen en ondernemerschap jouw vraag en vertalen die naar een effectieve oplossing.

Facility Manager (Groningen)

Hoe doen wij dit?

Interim facilitair managers van Yask combineren jarenlange ervaring en expertise met projectmethodieken zoals IPMA. Daarnaast beschikken ze over specifieke inhoudelijke kennis op onderwerpen als vitaliteit, duurzaamheid, mobiliteit, huisvesting, werkplekinrichting, beleidsontwikkeling en FMIS-systemen. Ze zijn getraind om te sturen op bijvoorbeeld budget, planning, kwaliteit, tijd, personeel en/of risico’s. Yask neemt daarbij de volle verantwoording voor de implementatie en uitvoering van de adviezen die ze uitbrengen.

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Met interim managers van Yask is continuïteit en kwaliteit van jouw facilitaire organisatie geborgd. Wij selecteren de juiste mensen voor de juiste plek en zorgen dat zij elke dag gemotiveerd voor jou aan de slag gaan en het beste van zichzelf geven. Dat doen we als ‘great place to work’ met veel persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden.

Een interim manager of projectmanager van Yask inhuren heeft veel voordelen:

  • Je kunt jouw facilitaire organisatie tijdelijk of structureel ontzorgen
  • Een interim manager heeft een frisse blik op jouw organisatie
  • Blijf zelf gefocust op je lange termijndoelstellingen
  • Een professionele aanpak en projectcommunicatie
Onze ervaring & expertise

Yask heeft facilitair professionals aan het werk in zowel de publieke als de private sector. Of het nu gaat om een hospitalityconcept voor jouw hoofdkantoor of een besparingsvraagstuk voor het sportvastgoed in jouw gemeente, of je belegger in vastgoed bent of beheerder van een culturele instelling: we hebben de mensen en de expertise om snel de gewenste verbetering voor jouw organisatie in gang te zetten.

Meer weten?

Wil jij ontzorgd worden door een interim manager van Yask? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Over Yask Contact opnemen
Facility Management Yask