Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Professionele begeleiding door projectmanagers

Facilitair projectmanagement

Elke facilitaire organisatie heeft ze: uitdagingen die naast de lopende, dagelijkse taken en volle agenda’s (tijdelijk) veel aandacht vragen. Denk aan een verhuizing of een verduurzamingsopdracht. Hoewel een project per definitie een kop en staart heeft en daardoor behapbaar lijkt, vraagt de voorbereiding en uitvoering vaak meer tijd, aandacht en/of kennis dan verwacht. Ontzorg jezelf en jouw team met een (interim) projectmanager van Yask.

 

projectmanager wijst lachend naar de bouwtekening
Ontzorg jouw organisatie met facilitair projectmanagement van Yask

Zoek je een ervaren projectmanager of interimmanager met bewezen expertise? Yask heeft de juiste mensen beschikbaar, stuk voor stuk professionals met jarenlange ervaring in de facilitaire branche. Ze sturen jouw facilitaire project(en) geroutineerd aan en zetten tegelijkertijd verbeteringen in gang.

Met onverdeelde aandacht, een frisse blik, de juiste kennis en specifieke ervaring brengen ze ieder facilitair project professioneel en efficiënt tot een goed resultaat.

Waarom een extern facilitair projectmanager inhuren?

Yask heeft projectmanagers beschikbaar die jou voor korte of langere tijd kunnen ontzorgen bij elke facilitaire uitdaging. Wat de aard, omvang of duur ook is. Onze projectmanagers worden bijvoorbeeld ingezet voor:

Besteed je een project het liefst volledig uit of hou je toch graag zelf de touwtjes in handen? Bij Yask kan het allemaal. Waar je ook voor kiest: het tijdelijk of structureel inzetten van een externe projectmanager van Yask heeft altijd extra voordelen:

  • Onze projectmanagers kijken met een frisse blik naar jouw facilitaire organisatie
  • Onze projectmanagers houden focus op de voortgang van het project
  • Onze projectmanagers hanteren een professionele aanpak & communicatie
Onze ervaring & expertise

De facilitaire projectmanagers die Yask inzet, passen altijd bij jouw uitdaging. We selecteren kandidaten met specifieke inhoudelijke kennis, bijvoorbeeld op het vlak van vitaliteit, duurzaamheid, mobiliteit, huisvesting, werkplekinrichting, beleidsontwikkeling of FMIS-systemen.

Maar naast de inhoudelijke match kijken we ook naar de persoonlijke match en hun ervaring. Voor alle projectmanagers geldt dat zij zijn getraind om te sturen op bijvoorbeeld budget, planning, kwaliteit, tijd, personeel en/of risico’s en bekend zijn met projectmethodieken zoals IPMA.

Meer weten?

Sta je voor een facilitaire uitdaging die meer aandacht of expertise vraagt dan jij en je team kunnen bieden? Neem dan nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend hoe projectmanagers van Yask voor jouw organisatie verschil kunnen maken.

Neem contact op
Facility Manager Maastricht