Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Onze professionals, jouw visitekaartje
Receptie- en hospitalitydiensten

Een gast die met een glimlach wordt ontvangen. Een relatie die vriendelijk en adequaat wordt doorverbonden. Een gebouwgebruiker die wordt geholpen met een praktische vraag. Een goed functionerende receptie is heel belangrijk voor de reputatie van jouw organisatie. Met hun gastvrije, vriendelijke en behulpzame houding openen onze receptiemedewerkers letterlijk, maar vooral ook figuurlijk deuren. Bij Yask weten we dat als geen ander. We doen het al jaren!

Waar kan Yask je mee helpen?

Kost het je veel tijd om de bezetting van jouw receptie rond te maken? Ervaar je niet de vriendelijke benadering die je hoopt als je zelf het algemene nummer van jouw kantoor belt? Met hulp van Yask wordt het beter. Of het nu gaat om de bemensing van je receptie of het ontwikkelen en implementeren van een compleet gastvrijheidsconcept: Yask levert professionele receptiediensten die naadloos aansluiten bij jouw wensen en de sfeer en het imago van jouw organisatie.

Receptioniste Rotterdam
Hoe doen we dit?

Yask beschikt over medewerkers die gastvrijheid in hun DNA hebben. Ieder persoon die met jouw organisatie verbonden is, klant, leverancier, bezoeker, voelt zich door hun inzet welkom, belangrijk en gewaardeerd. Hiermee is de basis van professionele receptiediensten ingevuld. Hoe we die gastvrijheid vervolgens uitbreiden, is maatwerk. Onze hospitality manager bespreekt de wensen en mogelijkheden van jouw organisatie, voert een customer journey uit en maakt de vertaalslag naar een gastvrijheidsconcept die de reputatie van jouw organisatie ondersteunt en versterkt.

Onze professionals openen letterlijk en figuurlijk deuren!
Receptie- en hospitalitydiensten door Yask: dit zijn de voordelen

Yask verzorgt receptiediensten en ontwikkelt gastvrijheidsconcepten voor diverse opdrachtgevers in Nederland. Van kantoren op A-locaties tot campussen, van productiebedrijven tot woningcorporaties. Met deze brede kennis en ervaring staat Yask garant voor een passend gastvrijheidsconcept voor jouw organisatie.

  • Onze medewerkers
    Door onze medewerkers aandacht, begeleiding en ontwikkelmogelijkheden te bieden, kunnen zij elke dag stralen en zijn ze het perfecte visitekaartje van jouw organisatie.
  • Het brede dienstenpakket van Yask
    Door het brede dienstenpakket van Yask zijn onze receptiediensten eenvoudig op te schalen met andere diensten. Van (technisch) facilitair medewerker tot projectmatige ondersteuning bij facilitaire vraagstukken: onze professionals in facility management en hospitality zorgen dat het voor jouw organisatie perfect past.
De koffie staat klaar!
Meer weten?

Overtuigd van de meerwaarde van Yask? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
Horeca medewerker / barista schenkt koffie in