Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Het behulpzame en professionele visitekaartje van jouw facilitaire afdeling
(Technisch) facilitair medewerkers

Een vergaderruimte die klaar is voor gebruik, een aangenaam binnenklimaat, een goed gevulde koffieautomaat, een hygiënische, geordende werkomgeving, een efficiënte interne verhuizing. Dit is het veelzijdige takenpakket van de facilitair medewerker en het werkterrein van de professionals van Yask.

Facility medewerkers die waarde toevoegen

Professioneel facilitair beheer dat de corebusiness van jouw organisatie ondersteunt. Onze facilitair medewerkers maken het waar. Met een vriendelijke lach en kennis van zaken helpen ze jouw gebouwgebruikers waar ze kunnen. Ze zijn de ‘spin in het facilitaire web’, de oren en ogen op de werkvloer en hét aanspreekpunt voor al jouw operationele facilitaire zaken.

Handyman
Hoe doen we dit?

Facilitair medewerkers zijn vaak al het ‘schaap met vijf poten’ en nu wordt steeds vaker ook hun bijdrage aan een optimale klantbeleving gevraagd. Wij weten deze facilitair medewerkers met vakkennis én behulpzaamheid in hun genen te vinden én te binden. Als werkgever met het ‘great place to work’ label besteden we veel aandacht aan coaching, training en intervisie, maar ook de borrel, het feestje, sport en spel zijn traditie in onze organisatie. Zo houden we onze professionals gemotiveerd en daarom werken ze bij ons en niet elders. 

Door het brede dienstenpakket van Yask is ons (technisch) facilitair beheer eenvoudig te combineren met andere facilitaire diensten. Van receptiediensten tot advisering in een op maat gesneden gastvrijheidsconcept en alles daar tussenin: de professionals van Yask zorgen dat het voor jouw organisatie perfect past.
Waarmee kan Yask je helpen?

Als expert in facility services weet Yask wat gebouwgebruikers prettig vinden én wat nodig is om jouw gebouw in optimale, veilige staat te houden. Namens jou geven onze facilitair medewerkers dat graag handen en voeten. Maar ook op tactisch en strategisch niveau kunnen we je ontzorgen, bijvoorbeeld bij het efficiënt en klantvriendelijk inregelen van je (technisch) facilitair beheer. We zorgen bijvoorbeeld voor:

  • een trendanalyse van KWIS-meldingen en structurele oplossingen
  • professioneel contact met storingspartijen
  • optimale samenwerking met andere single services, zoals receptie en servicedesk
  • optimaal kostenefficiënt (meerjaren)onderhoud
  • proactieve communicatie over de uitvoering van (technisch)onderhoud
Onverdeelde aandacht voor jouw mensen en gebouw
Onze ervaring & expertise

Yask verzorgt (technisch) facilitair beheer voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten. In kantoor- en productieomgevingen, campussen, woningcorporaties, sportcomplexen en culturele instellingen. Met deze kennis en ervaring staat Yask garant voor goede en betaalbare maatwerkoplossingen in (technisch) facilitair beheer.

Meer weten?

Meer weten over het (technisch) facilitair beheer van Yask? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
huismeester loopt een trap op met ladder in zijn hand