Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Een slimme investering voor een toekomstbestendige huisvestingstrategie

Huisvestingsadvies

Wat voor huisvesting heeft jouw groeiende organisatie nodig? Wat te doen met de kantoren die sinds de coronapandemie leegstaan? Is het slimmer om je pand te verbouwen of te verhuizen? Hoe houd je grip op je huisvestingskosten? Dit soort vragen goed beantwoorden, vraagt tijd en aandacht. Heb jij je handen te vol met andere facilitaire zaken of projecten om in alle rust een goede visie op huisvesting te ontwikkelen? De huisvestingsspecialisten van Yask staan voor je klaar!

Wat jouw huisvestingsvraag ook is of in welke fase van een project je ook zit, onze huisvestingsspecialisten kunnen op elk moment instappen. Ze kennen de markt en hebben jarenlange ervaring. In alle gevallen ligt hun focus op de continuïteit van jouw organisatie, grip op tijd, geld en kwaliteit, een gecontroleerd proces en optimaliseren van op exploitatie en lifecyclekosten!

Jpg Web Dsc 3206
Hoe kunnen we je helpen?

Voor een toekomstbestendig huisvestingsadvies gaan we niet over één nacht ijs. We brengen eerst in kaart wat de komende jaren de koers en uitdagingen voor jouw organisatie zijn. We voeren gesprekken met diverse stakeholders en brengen hun wensen en behoeften met betrekking tot huisvesting in kaart. Daarna kijken we naar de huidige situatie en analyseren de relevante externe factoren. Vervolgens stellen we een plan op waarin functionaliteit, flexibiliteit en kostenoptimalisatie hand in hand gaan. Deze aanpak leidt gegarandeerd tot een huisvestingsplan waarmee jouw organisatie weer jaren vooruit kan.

Onze huisvestingsspecialisten kunnen je begeleiden bij het opstellen van een (strategisch) plan voor:

  • Toekomstgerichte huisvesting
  • Werkplekinrichting
  • Nieuwbouw
  • Verbouwingen
  • Herhuisvesting
  • Renovaties
  • Verduurzaming
Meer weten?

Wil je even sparren om te toetsen of je met jouw huisvestingsstrategie een optimale koers vaart of zoek je direct volledige ontzorging bij jouw nieuwbouw of renovatieproject? Het kan allemaal! Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
Klant en locatie manager bekijken plannen voor de verbouwing