Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Stap voor stap van een duurzame ambitie naar een sluitende business case

Verduurzaming

Ben jij eigenaar of beheerder van vastgoed? Facilitair manager met duurzame ambities? Ben je verantwoordelijk voor de inkoop of het wagenpark van jouw organisatie? Dan staat verduurzaming als ‘hot topic’ waarschijnlijk hoog op je to-do-list. Kom je zelf tijd of kennis tekort om hierin snel mooie resultaat te boeken voor jouw organisatie? Laat experts van Yask dan jouw proces versnellen!

Snel en duurzaam impact maken

Energie besparen of zelf opwekken. CO²-reductie en circulaire inkoop. Het zijn allemaal thema’s die horen bij verduurzaming. Zoek jij ook naar slimme manieren om deze of andere duurzaamheidsthema’s handen en voeten te geven in jouw organisatie? Heb je een goede business case nodig voor meer draagvlak? Of praktische handvatten om optimaal gebruik te maken van subsidies en/of fiscale regelingen? Wat jouw uitdaging op het vlak van verduurzaming ook is, met de strategie van onze experts benut je de duurzame potentie van jouw organisatie maximaal.

Contractmanager   in gesprek met de facilitymanager, de contractmanager wijst naar de schapen

Hoe doen we dit?

De aard en omvang van jouw duurzaamheidsvraagstuk bepaalt hoe we te werk gaan. Misschien volstaat een scan waarmee we jouw afvalstromen of energieverbruik in kaart brengen als objectieve basis voor jouw businesscase. Misschien zijn meerdere strategische sessies nodig om je duurzaamheidsstrategie en -beleid aan te scherpen. Op welk niveau je ook ondersteuning wilt, onze experts werken samen met jou stap voor stap toe naar het punt waar jij het maximaal haalbare duurzaamheidspotentieel van jouw organisatie hebt benut.

  • We benchmarken waar je staat
  • We brengen het reële duurzaamheidspotentieel in kaart
  • We stippelen een slimme route uit naar het realiseren van jouw duurzame ambities
    In dit advies wegen we uiteraard kosten en baten van maatregelen af en inventariseren we geldende regelingen, subsidies en potentiële partners.
  • We begeleiden je bij de praktische uitrol van maatregelen
Meer weten?
Onze ervaring & expertise

Yask heeft al voor veel opdrachtgevers in heel Nederland diverse verduurzamingstrajecten begeleid. Van energiebesparingsprojecten tot het begeleiden van investeringen voor energieopwekking en het verduurzamen van het wagenpark. Op basis van deze ervaringen kunnen we de ambitie en potentie van jouw organisatie snel doorgronden en je professioneel begeleiden bij het ontwikkelen van een slimme verduurzamingsstrategie op maat.

Wil je meer weten over onze ervaring met verduurzaming van gebouwen en wat we daarin concreet voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Dan bespreken we geheel vrijblijvend jouw situatie en de ondersteuning die we kunnen bieden bij het realiseren van jouw duurzame ambities.

Neem contact op
Technische dienst inspecteert de zonnepanelen, op de achtergrond zonsondergang