Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Een gestroomlijnde verhuizing

Verhuiscoördinatie

Een verhuizing is synoniem voor een periode met veel ontwikkelingen waarop er veel op een organisatie en de betrokkenen af komt. Bereidt jij je voor op een verhuizing? Of ben je je aan het oriënteren en vraag je je af welke impact deze verhuizing op jouw organisatie en je collega's heeft? Een goede planning en begeleiding zorgt ervoor dat het verhuisproject soepel verloopt. Onze adviseurs en projectmanagers hebben veel ervaring met complexe en minder complexe verhuizingen. Zo maken wij jouw verhuizing overzichtelijk en beheersbaar.

Gewoon goed geregeld met de verhuiscoördinatie van Yask

Onze experts weten als geen ander wat er bij het coördineren van een verhuizing allemaal komt kijken. Een realistische planning, duidelijke communicatie, goede afstemming met alle betrokken partijen, verwachtingsmanagement en vooral het behouden van rust en overzicht. Zodat de gebruikers van jouw gebouw zo lang mogelijk ongestoord door kunnen werken. 

Projectmanager en klant bekijken stoffen samples

Wat kunnen we voor je betekenen?

Een verhuizing is veel meer dan een onrustige fase waar je eenvoudigweg doorheen moet. Inmiddels hebben wij voor veel opdrachtgevers diverse verhuisprojecten mogen begeleiden. Op basis van deze ervaringen weten wij als geen ander wat je kunt verwachten. Samen met jou inventariseren we hoe complex je verhuizing is en leggen we een plan van aanpak aan je voor waarmee we je op de beste wijze kunnen begeleiden en ondersteunen.

Onze experts kunnen helpen bij:

  • Het aanbesteden van de verhuizer
  • Plan van aanpak opstellen
  • Coördinatie van de verhuizing zelf
  • Opleveren van het oude pand
  • Intern schuifplan opstellen en coördineren
  • Van- en naar lijsten vervaardigen
  • De volledige regievoering rondom communicatie verzorgen
Meer weten?

Wil je meer weten over de ontzorgende kracht van Yask? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
Locatie manager aan de telefoon