Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Volg jij de trends in werkplekinrichting nog?

Werkplekinrichting

Van cellenkantoor naar kantoortuin, van een eigen bureau met fotolijstje naar het ‘Nieuwe Werken’ met flexplekken en een mandje met spullen in een locker... Werkplektrends volgen elkaar snel op. Nu dwingt de coronapandemie ons om bedrijfshuisvesting, kantoor- en werkplekinrichting te heroverwegen. De vraag is daarbij ook nu weer: welke veranderingen zijn tijdelijk en wat houden we vast? Nu is de perfecte tijd om hierover na te denken en je strategie bij te stellen. Heeft jouw team geen tijd of onvoldoende expertise in werkplekconcepten? Onze huisvestings- en inrichtingsexperts denken graag met je mee.

Welk type werkplek biedt jouw huidige en toekomstige medewerkers werkgeluk waardoor ze zich dedicated inzetten voor jouw organisatie? Zeker nu thuiswerken definitief terrein heeft gewonnen, is het vinden van antwoord op die vraag essentieel voor een toekomstbestendige huisvestingsstrategie. Onze werkplekexperts kennen de markt en hebben jarenlange ervaring met conceptontwikkeling en -werkplekinrichting. Zij sturen elk werkplekproject daadkrachtig aan en weten snel de gewenste, duurzame verbetering voor jouw organisatie in gang te zetten.

Nastuh Abootalebi Ehd8y1znfpk Unsplash
Wat kunnen we voor je betekenen?

Een fijne werkplek is meer is dan een in hoogte instelbaar bureau. Het gaat over sfeer, licht, geluid, temperatuur, concentratie en inspiratie. Daarom vliegen we werkplekprojecten integraal aan. Onze experts nemen de regie in handen en coördineren het project van A tot Z. Hun aanpak, waarbij ze gebruiken maken van persona’s en employee journeys uitvoeren, leidt gegarandeerd tot draagvlak en tevredenheid van alle stakeholders, een concrete huisvestingsstrategie, een bedrijfseigen werkplekconcept en last but not least: tijdsbesparing en ontzorging.

Onze experts begeleiden je bij de volgende noodzakelijke stappen:

  • het inventariseren van wensen en behoeften van diverse interne stakeholders
  • het verkennen en duiden de toekomstplannen van jouw organisatie
  • het in kaart brengen van de meest relevante externe factoren en ontwikkelingen
  • het vertalen van alle informatie naar een huisvestingsvisie en -strategie
  • het uitwerken van een werkplekconcept dat past bij jouw organisatie
Meer weten?

Wil je even sparren met één van onze werkplekexperts of zoek je direct volledige ontzorging bij het ontwikkelen van een nieuwe huisvestingsstrategie of werkplekinrichting? Wij staan voor je klaar. Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
Receptie- en hospitalitydiensten