Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Tevreden huurders, maximaal rendement

Vastgoedmanagement

Van een pand met potentie naar een waardevast vastgoed. Yask Vastgoedmanagement is een professionele partner die beleggers in of eigenaars van vastgoed op diverse niveaus bij die uitdaging ondersteunt. Van risicodragende exploitatie tot technisch en/of administratief beheer, van leegstandsbeheer tot community management. Met 30 jaar ervaring in facility management staan we garant voor een optimaal technische staat van onderhoud en een hoge tevredenheid van huurders.

Focus op de gebouwgebruiker

Onze corebusiness is het organiseren van maatwerk facility management (hard- en soft services). Dat doen wij op strategisch, tactisch en operationeel niveau en via verschillende samenwerkingsmodellen zoals IFM (Integrated Facility Management), managing agent en single services.

Locatie manager en klantmanager lopen door het werkcafe

Waarmee kan Yask je helpen?

Dankzij 30 jaar ervaring in facility management hebben we van operationeel tot strategisch niveau voor elke vraag een passend antwoord. Denk bijvoorbeeld aan:

 • (risicodragende) exploitatie van jouw vastgoed
 • het technische beheer zoals DMJOP’s
 • het facilitair beheer zoals hospitality dienstverlening, schoonmaak en glasbewassing
 • zorgdragen voor de optimale afstemming tussen technisch en facilitair beheer
 • het administratief beheer van huurcontracten
 • opstellen van overzichtelijke rapportages
 • het verzorgen van community management
 • Tevreden huurders
  Door te focussen op de tevredenheid van je huurders en door voor hen meerwaarde te creëren, werken we doelgericht aan een optimale exploitatie.
 • Maximaal rendement
  Zo snijdt het mes aan twee kanten: de ideale ambiance voor je huurders en stabiele inkomsten en een optimaal rendement voor jou en je investeringspartners.
Hoe doen we dit?

Samen met jou en eventuele stakeholders brengen we de huidige en gewenste (facilitaire) situatie in kaart. Op basis hiervan doen wij vanuit ons brede dienstverleningspakket een voorstel op maat om de ‘gap’ te dichten en om Total Cost of Ownership (TCO) te creëren.

Van single services tot een totaalconcept en alles daar tussenin: we zijn wendbaar. Onze facilitair professionals zorgen dat het voor jouw huurders perfect past en leidt tot een aangenaam en veilig verblijf in jouw gebouw.

Onze diensten

Vastgoedbeheer Buiten BILA facilitair Vastgoedbeheer
Technisch gebouwbeheer Technische dienst inspecteert de zonnepanelen met een mondkapje op, op de achtergrond zonsondergang Technisch beheer
Administratief beheer Close up laptop facilitair Administratief beheer
Facilitair beheer Receptie en hospitality diensten Facilitair beheer
Community management Facilitair Medewerker Tilburg Community management
Waarom vastgoedmanagement van Yask?
Onze ervaring & expertise

Yask verzorgt vastgoedmanagement en vastgoedbeheer voor opdrachtgevers in heel Nederland, in samenwerking met regionale/lokale partners. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed.

Zie jij de voordelen van het uitbesteden van vastgoedmanagement, vastgoedexploitatie of vastgoedbeheer? Neem dan nu contact met ons, dan bekijken we samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Neem contact op
Web HTC June2020 Raatsdji 0934 Bewerkt