Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Waardevast vastgoed zonder administratieve last

Administratief beheer

Als vastgoedeigenaar ben je op veel fronten actief. Met gebouwonderhoud, met verduurzaming, met het aantrekken van nieuwe huurders, met de impact van corona op de bezettingsgraad… Tegelijkertijd heb je de zorg voor je bestaande huurders. Zij zijn je stabiele bron van inkomsten, hen wil je tevreden houden. Een foutloos en efficiënt administratief beheer op maat is daarbij een absolute must. Kom je hiervoor handen tekort? Besteed het dan uit aan Yask.

Betrouwbaar en voor elke huurder op maat

Een huurcontract aanpassen omdat de huurder meer of minder m² wil afnemen? Servicekosten naar alle huurders terugboeken vanwege de lockdown? Een prijsverhoging voor duurzame koffie doorvoeren? Als dit rekenwerk niet herleidbaar en één keer goed plaatsvindt, is irritatie en extra werk het gevolg.

Herkenbaar? Het kan ook anders! Besteed je administratief beheer uit aan Yask en bouw met minimale inspanning aan de tevredenheid en het vertrouwen van jouw huurders en een optimale samenwerking met jouw contracted suppliers.

Mederwerkers Yask bekijken op de laptop de meldingen
Hoe doen we dit?

Administratief beheer is een taak die Yask vaak uitvoert in combinatie met technisch beheer en facilitair beheer in de rol van managing agent. Als Managing Agent zijn wij namens jou het gezicht naar huurders, eindgebruikers en contracted suppliers en voeren wij de regie over jouw bestaande contracten met hen.

We nemen je concreet werk uit handen, maar brengen ook proactief interne en externe trends en ontwikkelingen in kaart en delen onze onderscheidende ideeën, onderbouwde adviezen en realistische ambities met je.
Business Consultant Facility Management
Waar Yask je mee kan helpen?

Administratief professionals van Yask zijn o.a. inzetbaar voor de volgende beheertaken:

  • het opstellen en beheren van huurcontracten
  • het verzorgen van periodieke facturen voor huur en servicekosten
  • het beheren van contracten met contracted suppliers
  • het verzorgen van betalingen aan contracted suppliers
Meeting facilitaire team
Administratief beheer door Yask: dit zijn de voordelen

Het uitbesteden van het administratief beheer bied je direct ontzorging van diverse operationele en tactische administratieve taken. Als managing agent bewaken wij de performance alsof het ons eigen gebouw betreft en de contractafspraken alsof het onze eigen contracten zijn. Uiteraard hou jij op de achtergrond altijd grip op de zaak.

Van operationeel tot strategisch niveau realiseren we administratief maatwerk, tevreden huurders, een stabiele cashflow en daarmee waardevastheid van jouw vastgoedinvestering.

Meer weten?
Onze ervaring & expertise

Yask heeft ruim 30 jaar ervaring met diverse beheertaken voor opdrachtgevers met vastgoed in heel Nederland. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed.

Met deze kennis en ervaring en betrouwbare partners staat Yask garant voor een optimaal administratief beheer van jouw vastgoedobject. Overweeg jij om het administratief beheer van jouw vastgoed uit te besteden? Neem dan nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op Over Yask
Werken bij Yask