Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Voor tevreden huurders en waardevast vastgoed
Technisch gebouwbeheer

Als vastgoedeigenaar sta je voor meerdere uitdagingen. Naast lopende beheerstaken, zoals technische keuringen en regulier onderhoud, heb je de zorg voor een optimale exploitatie en tevreden huurders. Dat vraagt snelle keuzes, zoals het verbeteren van de ventilatie vanwege Covid-19 maar ook doordachte investeringen voor de lange termijn, bijvoorbeeld voor het verduurzamen van je pand. Ontbreekt het aan tijd of expertise om al deze vragen aandacht te geven? Doe het dan samen met technisch beheerspecialisten van Yask.

Kies voor professioneel, toekomstgericht technisch beheer

Of het nu gaat om het opstellen van een duurzaam meerjarenonderhoudsplan, het uitwerken van een business case voor zonnepanelen op je pand of het uitvoeren van een rondje legionellapreventie: bij Yask ben je verzekerd van professioneel, toekomstgericht technisch beheer op maat. Wij gaan voor de ultieme return van jouw facility.

Locatie manager kijkt samen met de huismeester naar een meterkast, de huismeester wijst iets aan op de plattegrond
Waar Yask je mee kan helpen?

De specs van jouw gebouwen en jouw doelstellingen vormen ons vertrekpunt. Ze bepalen hoe wij ons dienstenpakket voor je samenstellen. Met een combinatie van oplossingen die we op de plank hebben liggen of, als dat nodig is, met een compleet nieuw beheerconcept, zorgen we voor de instandhouding, verbetering en/of verduurzaming van jouw gebouwen. Bij Yask ben je altijd verzekerd van effectieve ondersteuning in gebouwbeheer binnen jouw budget.

Yask kan jouw organisatie helpen bij:

  • Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan
  • Het beheren van technische gebouwinstallaties
  • Het adviseren over stappen voor verduurzaming
  • Het bewaken van technische certificeringen
  • Het opvolgen van servicemeldingen via onze servicedesk
Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Bij Yask focussen we niet op het gebouw, maar op de huurders. Onze beheercontracten hebben bijvoorbeeld een looptijd van tenminste één jaar. Zo kunnen wij met vaste technisch medewerkers de kwaliteit en continuïteit van het technisch beheer voor de huurders garanderen en houden we hen tevreden. En tevreden huurders, die staan op hun beurt garant voor stabiele inkomsten, en stabiele inkomsten bepalen mede de waarde van jouw vastgoedinvestering.

Van operationeel tot strategisch niveau focussen onze professionals in technisch beheer op tevredenheid en veiligheid van je huurders en daarmee op de waardevastheid van jouw vastgoedinvestering.
Meer weten?
Onze ervaring & expertise

Yask verzorgt het technisch beheer van een groot aantal gebouwen in Nederland. Niet alleen kantoorcomplexen op A-locaties, maar ook campussen, gemeentelijke sportaccommodaties en zwembaden, culturele instellingen en zelfs stations.

Met de kennis en ervaring staat Yask ook voor jouw vastgoed garant voor goede en betaalbare maatwerkoplossingen in technisch gebouwbeheer. Overweeg je het technisch beheer van jouw pand uit te besteden? Neem dan nu contact met ons op. Dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op Over Yask
Vastgoedmanagement Dienstverlening Yask