Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
\ Een goede bezettingsgraad, maximaal rendement en waardevast vastgoed

Vastgoedexploitatie

Als belegger in vastgoed heb je veel voorwerk gedaan voordat je eigenaar werd van een pand met potentie. Je hebt een zorgvuldige analyse gemaakt van het gebouw en de locatie, de regionale vastgoedmarkt en het potentieel aan huurders verkend. Hiermee heb je de basis gelegd voor een goed rendement voor jou en/of je partners. Maar dan begint pas het echte werk: het werven en vasthouden van huurders. Want een pand zonder huurders is geen waardevaste belegging voor de lange termijn.

Van pand met potent naar waardevaste belegging

Onze roots liggen in het facilitair management. Het zit in onze genen om altijd te denken en te werken vanuit de beleving van de gebouwgebruiker. Bij vastgoedexploitatie is dat een slimme invalshoek. Onze focus om huurders meerwaarde te bieden, leidt tot meer tevredenheid en dat draagt bij aan de waardevastheid van jouw investering. Onze vastgoedexperts denken graag met je mee over de invulling van de exploitatie. Zo bouwen we samen vanaf de eerste dag in jouw gebouw aan de ideale ambiance voor je huurders en een optimaal rendement voor jou en je partners.

Facility Coördinator Zuid-Holland
Waar kan Yask je mee helpen?

Van operationeel tot strategisch niveau ondersteunen onze professionals in vastgoedexploitatie je bij het realiseren van waardevastheid of zelfs waardevermeerdering van jouw investering. In samenwerking met geselecteerde verhuurmakelaars kunnen we direct de volgende operationele en tactische taken uit handen nemen:

  • het verzorgen van bezichtigingen voor potentiële huurders
  • het voeren van contractonderhandelingen met huurders
  • het beheren van huurderscontracten en verzorgen van de huurdersadministratie
  • het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken onder huurders
  • Liever het hele gebouw in één keer verhuren? Ook dat kan!

Hoe doen we dit?

De specs van jouw vastgoed en jouw ambities zijn ons vertrekpunt. Ze bepalen hoe en in welke segmenten wij op zoek gaan naar passende huurders. We adviseren je welke faciliteiten of huisvestingsconcepten onderscheidend zijn om goede huurders te binden en helpen je bij de doorontwikkeling daarvan. Bij Yask ben je altijd verzekerd van lokale/regionale kennis van de vastgoedmarkt en professionele ondersteuning bij jouw exploitatie.

We houden jouw huurders tevreden met een verrassend goede beleving inclusief goede ‘buren’ bij een passende prijs-kwaliteitverhouding. Zo leggen we een stevige basis voor stabiele inkomsten en de waardevastheid van jouw vastgoedinvestering.
Meer weten?
Onze ervaring & expertise

Yask verzorgt vastgoedexploitatie en vastgoedbeheer voor opdrachtgevers in heel Nederland, in samenwerking met regionale/lokale partners. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed. Met deze kennis en ervaring en betrouwbare partners staat Yask garant voor een optimale exploitatie van jouw vastgoedobject.

Kan de exploitatie van jouw vastgoed beter of besteed je het liever uit? Neem dan nu contact met ons, dan bekijken we samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Neem contact op Over Yask
Klantmanager belt op zwarte lounge stoel