Ons glimlach-effect: alles perfect op elkaar afgestemd.

Het klinkt eenvoudig en dat is het eigenlijk ook. Jij geeft aan wat je wilt hebben, en wij regelen het voor je. Schoonmakers, receptionistes, specialistische facilitaire diensten en beveiligers: wij zorgen voor de juiste mensen voor jouw organisatie. Samen vormen ze één klantteam met één glasheldere focus: jouw collega’s, gasten en klanten. Hierdoor is alles perfect op elkaar afgestemd. Daar krijg je een dikke glimlach van. Wij trouwens ook.

 

Je organisatie weer gezond

Onze kijk op facility management? Dichtbij de strategische ambities van je organisatie. Daarom werken we bij Yask nauw samen met human resources, ICT en inkoop. Als je alles goed op elkaar afstemt, krijg je een gezonde organisatie met:

  • gezond rendement
  • gezonde kwaliteit
  • gezonde risicobeheersing
  • gezonde innovatiekracht

Zien wij dat iets beter kan? Dan komen we met een goed voorstel. Ook dát is Yask. En is jouw organisatie toe aan de volgende stap? Lees dan hier eens verder.

 

 

In de praktijk

Yask Facility Manager en Hostess bij KPN

KPN

Sandra Brink is hostess en Nadine van Dijk is facilitair manager bij KPN in Den Haag. Sinds april 2017 verzorgt Yask daar de facilitaire dienstverlening.

Lees meer
Yask haar facilitaire team bij Atos

Atos

Atos en Yask werken inmiddels 14 jaar samen. Paulette: "We denken mee, we groeien mee en we passen onze dienstverlening aan op alle situaties."

Lees meer
Performance Provider Onderzoek 2016-cover.png

3-2-2017

Yask uitgeroepen als beste IFM partij

Hospitality Group heeft onderzoek gedaan naar de beste IFM-, Managing Agent- en Single Service ...

Lees verder

Contact

Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? We vertellen je er graag meer over.

Maak een afspraak

Deel dit artikel: