Ontzorgend, risicodragend en duurzaam

Leg het beheer en de exploitatie van jouw gebouwen in professionele handen

Steeds meer overheden, zorg-, onderwijs- en cultuurinstellingen kiezen voor uitbesteding van de exploitatie en het beheer van hun bestaande gebouwen. Het is een logische stap die past bij de vele ontwikkelingen in vastgoedbeheer, zoals de impact van Covid-19 en de noodzaak om te verduurzamen. Het is bovendien een slimme stap voor iedereen die meer wil of moet focussen op zijn kerntaken. Yask ontzorgt met kennis en ervaring op het gebied van professioneel, risicodragend of dienstverlenend beheer en exploitatie.

Dit zijn voorbeelden van beheer- en exploitatieservices van Yask

Hoe kunnen onze professionals van Yask je helpen? 1. door als Managing Agent één of meer van deze taken van je over te nemen: Dagelijks beheer | beheer van huur- en leverancierscontracten | financiële (huur)administratie | administratie van servicekosten | herstel-onderhoud | meerjarenonderhoud voor zowel eigenaar als huurder | verduurzamingsprojecten | energiebeheer | werving, aansturing of overname van personeel | aansturing van de schoonmaak | opvolgen van storingen, calamiteiten en BHV | toegangsbeheer en exploitatie van ruimten. 2. Door in een Integrated Facility Management model de volledige verantwoordelijkheid voor een rendabele exploitatie van je over te nemen.

Onze diensten

Man trekt baantje in zwembad

Exploitatie van sportaccommodaties en zwembaden

Yask verzorgt in heel Nederland de professionele exploitatie en het facilitair beheer van sportaccommodaties, zowel risicodragend als dienstverlenend. Met oog voor de lokale, maatschappelijke belangen.

Sport en zwembaden

Exploitatie van onderwijslocaties

Wij ontwikkelen, bouwen en renoveren panden tot onderwijslocaties die voldoen alle wensen en eisen van deze tijd, zoals flexibel ruimtegebruik, maximale hygiëne en luchtkwaliteit, lage onderhoudskosten en inzet van duurzame energie.

Onderwijs

Beheer en exploitatie van zorg- en cultuurlocaties

Yask beheert publiek-private gebouwen voor onderwijs- zorg- of cultuurdoeleinden en ontzorgt beheerders en vastgoedeigenaars zowel risicodragend als dienstverlenend.

Zorg en cultuur

Meer weten?

“Naast beheer- en exploitatietaken in bestaand vastgoed, renoveren en ontwikkelen we met partner-experts ook zelf vastgoed voor zorg- en onderwijsinstellingen. Dat is maximale ontzorging, betaalbaar, risicodragend en duurzame exploitatie voor een vast bedrag per maand."

Neem contact op Mark Vonken

Geïnteresseerd?

Overweeg jij ook om het beheer en/of de exploitatie van jouw sportcomplex, onderwijslocatie, zorginstelling of cultuurlocatie uit te besteden? Kies van voor deskundig maatwerk van Yask. Neem nu contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden, van ondersteuning bij enkele beheerstaken tot een volledig risicodragend beheer en exploitatie.

Deel dit artikel: