Hoe doen we dit?

Bij Integrated Facility Management besteed je het volledige facility management uit. Of het nu gaat om security, catering, schoonmaak, gebouwbeheer of hospitality. Zowel de operationele kant als het management ervan, ken je toe aan één leverancier.

Yask zorgt ervoor dat de verschillende diensten zo optimaal mogelijk worden geïntegreerd. Waarbij alle facility partners elkaar onderling versterken, en allemaal hun eigen unieke bijdrage leveren aan het grotere geheel. Wat resulteert in een efficiëntere aanpak, blijere medewerkers, een prettige werkomgeving. Als opdrachtgever heb je enkel nog de regierol en kan je beter sturen op resultaat; zowel qua kosten als opbrengsten. Return on Facility noemen we dat bij Yask.

 

Onze rollen en kerntaken:

 • Klantmanagement
 • Facility Management
 • Contractmanagement
 • Prestatiemanagement
 • Advies & ontwikkeling
 • Servicedesk

 

 

 

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

 • Focus op jouw kernactiviteiten. Doe waar je goed in bent. De praktijk toont een stijging in productiviteit bij organisaties die het facility management uitbesteden.
 • Kostenefficiëntie. Je betaalt maar één partij. Bovendien vermijd je dubbele functies. En facilitaire diensten zullen beter geïntegreerd zijn. Dit scheelt uiteraard in kosten.
 • Bespaar tijd. Alles is geïntegreerd in één oplossing. Meerdere facility-partijen aansturen zorgt ervoor dat de aansturing tijdrovend en moeilijker is. Je bespaart dus veel tijd.
 • Behoud flexibiliteit. Je hebt slechts een kleine regie-organisatie nodig. Zo behoud je je organisatie professioneel en flexibel tegelijk.
 • Betere werkgever. Een gastvriendelijk onthaal, een aangename kantooromgeving… het draagt allemaal bij aan de tevredenheid van jouw medewerkers. Zo voorkom je ziekteverzuim. En draagt dit positief bij aan het imago van de werkgever.

.

Deel je doelstellingen met ons

Integrated Facility Management draagt bij aan het succes van de organisatie. Wil jouw organisatie zich focussen op haar kerntaak? Of wil je jouw facilitaire kosten optimaliseren? Of gewoon een aangename werkomgeving creëren voor jouw medewerkers? Wat jouw strategische doelstelling ook is als organisatie, Integrated Facility Management draagt hieraan bij.

Deel je doelstellingen met ons. Wij kijken graag met je mee waar de toegevoegde waarde van Integrated Facility Management voor jouw organisatie zit. Onze specialisten helpen je graag met vrijblijvend en objectief advies.

 

Meer weten over Yask?

Neem contact op

Vrijblijvend advies ontvangen van één van onze adviseurs? Wij adviseren je graag of het Integrated Facility Management model bij je past.

Contact opnemen
Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

Onze mensen bij High Tech Campus Eindhoven

Sinds 2014 is Yask verantwoordelijk voor het facilitair management op de High Tech Campus in Eindhoven. Tevens de plek waar één van de hoofdkantoren van Yask gevestigd is. In gesprek met Marsha Jansen en Eugenie Henschen die als contract- en facility manager van Yask de dienstverlening aansturen.

Onze mensen bij High Tech Campus Eindhoven

Onze mensen bij Eurocontrol

Jordy Hendriks is facility manager bij EUROCONTROL in Maastricht. Een organisatie die de civiele en militaire luchtvaart regelt boven Benelux en Noord-West Duitsland. Het operationele centrum zit hier in een kantoorgebouw en Yask verzorgt de facilitaire diensten. 

Onze mensen bij Eurocontrol

Onze mensen bij ISE

Teun Brands is facility manager bij de Internationale School Eindhoven. In dit voormalige kazernegebouw in een bosrijk gebied verzorgt het Yask-team op locatie de gehele facilitaire dienstverlening. Het PPS contract heeft een looptijd van 30 jaar.

Onze mensen bij ISE
Yask Facility Manager en Hostess bij KPN

Onze mensen bij KPN

Op alle KPN-kantoren in Nederland verzorgt Yask sinds april 2017 de facilitaire dienstverlening. Het team doen er alles aan om van een gewone dag een fantastische dag te maken. In gesprek met Sandra en Nadine bij KPN in Den Haag.  

Onze mensen bij KPN