Alles voor je geregeld

Van een passend plan tot een pakkende uitnodiging. Maar zeker ook een dynamische presentatie, professionele hostesses, event-animatie, verrassende inrichting én perfecte catering. Welk evenement je ook hebt, we kunnen je alvast één ding vertellen: het wordt een groot succes.

100% keuzevrijheid en altijd binnen budget

Omdat we niet contractueel vast zitten aan cateraars en eventbureaus, is er volop ruimte voor creativiteit. Wil je graag dat we samenwerken met je eigen cateraar? Natúúrlijk kan dat.
Met een team van bevlogen specialisten zorgen we ervoor dat het evenement perfect verloopt.

  • Altijd binnen budget
  • 1 vast contactpersoon
  • Begeleiding voor, tijdens én na het event
  • Alle logistieke processen perfect geregeld
  • Vrij in keuze leveranciers en partners
  • Full service: van uitnodiging tot give-away
  • Onderaannemers VCA-gecertificeerd

Digitale brochure Yask Event Services

Heeft u een speciaal evenement op de agenda staan? Of een jaarlijks terugkerend evenement, maar niet de capaciteit in huis? In de brochure leest u wat Yask Event Services voor u kan betekenen.

Bekijk de brochure

Consultancy diensten

Yask Facility Review

De Facility Review van Yask biedt u inzicht in de performance van uw facilitaire organisatie, de strategische fit en de toegevoegde waarde van uw huisvesting en facilitaire dienstverlening. Op basis van de resultaten van deze scan signaleren we kansen en formuleren we vervolgens concrete actiepunten om uw facilitair beleid een waardevol verlengstuk te maken van het organisatiebeleid. De Facility Review richt zich op de volgende factoren die bijdragen aan effectieve facilitaire dienstverlening: 1. Aansluiting op de strategische ambities van de organisatie 2. Professionaliteit en kwaliteit van de (facilitaire) bedrijfsvoering 3. Marktconformiteit van de facilitaire kosten

Contact
Yask, één grote club waar we samen keihard werken met gewichten

Interim & Projectmanagement

Ervaren interim- of projectmanager met bewezen expertise? Yask heeft de juiste mensen beschikbaar, zowel voor tijdelijke als structurele invulling. De managers van Yask hebben jarenlange ervaring in de facilitaire branche, kunnen de gewenste verbeteringen in gang zetten en tegelijkertijd facilitaire projecten en processen aansturen. Zij houden van uitdagingen. Met hun inlevend vermogen en ondernemerschap doorgronden zij de vraagstelling en vertalen deze naar een effectieve oplossing. De managers van Yask nemen daarbij de volle verantwoording voor de implementatie en uitvoering van de adviezen die ze uitbrengen.

Contact

Deel dit artikel: