Focus, kwaliteit en flexibiliteit

 

Waarmee kan Yask je helpen?

Onze corebusiness is het organiseren van maatwerk facility management (hard- en soft services) op strategisch, tactisch en operationeel niveau. In duurzame samenwerkingsmodellen zoals IFM (Integrated Facility Management) en Managing Agent, door het leveren van single facility services of op project- / interimbasis.

Welke vorm je ook kiest: al onze facilitair experts hebben maar één doel: zorgen voor blije en gezonde mensen in hun werkomgeving.

Wij zorgen voor blije en gezonde mensen in een duurzame (werk)omgeving.

 

 

 

 

Hoe doen we dit? 

Samen met jou en eventuele stakeholders binnen jouw organisatie brengen we je facilitaire ambities en uitdagingen in kaart. Op basis hiervan doen wij vanuit ons brede dienstverleningspakket een voorstel op maat. Uit ons dedicated team van facilitair professionals selecteren we vervolgens de beste mensen voor de job. Deze ‘Yaskers’ gaan elke dag gemotiveerd aan de slag en geven het beste van zichzelf voor jouw gebouwgebruikers.

Moeten we onderweg van koers of aanpak veranderen? Dan zijn we wendbaar en oplossingsgericht. Onze focus is altijd: het bieden van meerwaarde voor jouw facilitaire organisatie.

 

 

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

  • Focus. Doe wat jij het beste kan. De praktijk toont een stijging in productiviteit en winstgevendheid bij facilitaire organisaties die vanuit een regierol werken.
  • Flexibiliteit. Met Yask schaal je flexibel op- en af in kwantiteit en expertise als interne of externe ontwikkelingen daarom vragen. Zo blijft je facilitaire organisatie professioneel en lean.
  • Kwaliteit. Een excellente werkomgeving draagt bij aan de tevredenheid van jouw medewerkers. Tevredenheid voorkomt ziekteverzuim en versterkt het imago van jouw organisatie. Yask zet gegarandeerd de puntjes op elke i.

 

Onze ervaring & expertise

Yask is als expert in facility management actief in diverse marktsegmenten: kantoor-en productieomgevingen, campussen, onderwijsinstellingen, zorg, woningcorporaties, sportcomplexen, culturele instellingen en stations. Met deze kennis en ervaring staat Yask garant voor goede maatwerkoplossingen in facility management.

 

 

Onze diensten

Advies

Wil je je facilitaire organisatie toekomstbestendiger inrichten? Of heb je een ander facilitair vraagstuk waar je zelf niet uitkomt of waarvoor tijdelijk de capaciteit ontbreekt? Wij denken graag met je mee.

Lees meer

Uitbesteding

Wil je je facilitair management efficiënter inrichten? Kosten besparen? De productiviteit en kwaliteit van je diensten verhogen? Beter kunnen focussen op je corebusiness? Het is binnen bereik wanneer je kiest voor het uitbesteden van je facilitaire diensten aan Yask.

Lees meer

Interim

Staat jouw organisatie voor een uitdaging op facilitair gebied? Verduurzaming? Een verhuizing? Een nieuw werkplek- of gastvrijheidsconcept? De transitie naar een regie-organisatie? Mis je capaciteit, expertise of wil je eens een frisse blik op jouw facilitaire organisatie?

Lees meer
Yask Facilitair team bij DELA

Project Management

Op zoek naar professionele begeleiding van facilitaire projecten? Yask helpt je graag verder met het managen van je projecten. Of het nu gaat om huisvesting, implementaties, verhuizingen, werkplekinrichting of andere projecten.

Lees meer

Wat bieden wij nog meer?

FM Trendblogs

Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Of het nu sociale, technologische of facilitaire trends zijn. Veelbelovende trends vertalen we in praktische oplossingen voor jouw facilitaire organisatie.

Meer weten over onze werkwijze? Maak een afspraak!

Contact
Deel dit artikel: