Professionele begeleiding door projectmanagers

 

Ontzorg jouw organisatie met facilitair projectmanagement van Yask

Binnen facilitair management lopen vaak verschillende projecten tegelijk. De hoofdzaak is om de diverse projecten professioneel te managen en het overzicht te bewaren over de verschillende projecten heen. Hiervoor is de inzet van een ervaren facilitair projectmanager noodzakelijk. 

Afhankelijk van jouw uitdaging kan dit op tijdelijke of structurele basis. Kies voor die frisse blik, de juiste kennis en de specifieke ervaring. Of het nu gaat om huisvesting, implementaties, verhuizingen, werkplekinrichting of andere projecten. Wij helpen je graag verder.

 

Waar kunnen onze projectmanagers je mee helpen? 

 

 

 

 

Waarom een facilitaire projectmanager inhuren? 

Een externe projectmanager inhuren betekent dat je jouw organisatie kunt ontzorgen. Dit kan tijdelijk of structureel. De voordelen van het inhuren van een externe facilitaire projectleider inhuren zijn:

  • Frisse blik op de organisatie
  • Continuïteit verzekerd
  • Focus op lange-termijndoelstellingen
  • Professionele aanpak & communicatie

 

 

 

Onze ervaring & expertise 

De facilitaire projectmanagers van Yask combineren jarenlange ervaring en expertise met projectmethodieken zoals IPMA. Daarnaast beschikken ze over specifieke inhoudelijke kennis op onderwerpen als vitaliteit, duurzaamheid, mobiliteit, huisvesting, werkplekinrichting, beleidsontwikkeling en FMIS-systemen.

De projectleiders zijn getraind om te sturen op bijvoorbeeld budget, planning, kwaliteit, tijd, personeel en/of risico’s. Dat is Yask: professionele begeleiding van facility projecten.

 

Ontzorg jouw organisatie met facilitair projectmanagement van Yask

Zoek je een ervaren projectmanager of interim manager met bewezen expertise? Yask heeft de juiste mensen beschikbaar, zowel voor tijdelijke als structurele invulling. De managers van Yask hebben jarenlange ervaring in de facilitaire branche, kunnen de gewenste verbeteringen in gang zetten en tegelijkertijd facilitaire projecten en processen aansturen.

Onze mensen houden van uitdagingen. Met hun inlevend vermogen en ondernemerschap doorgronden zij de vraagstelling en vertalen deze naar een effectieve oplossing. De managers van Yask nemen daarbij de volle verantwoording voor de implementatie en uitvoering van de adviezen die ze uitbrengen. 

 

Geïnteresseerd?

Overtuigd van de ontzorgende kracht van Yask? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Contact opnemen
Deel dit artikel: