Professionele begeleiding door projectmanagers

 

Hoe kunnen we je helpen?

Yask heeft projectmanagers beschikbaar die jou voor korte of langere tijd kunnen ontzorgen bij elke facilitaire uitdaging. Met onverdeelde aandacht, een frisse blik, de juiste kennis en specifieke ervaring brengen ze ieder facilitair project professioneel en efficiënt tot een goed resultaat. Wat de aard, omvang of duur ook is. Onze projectmanagers worden bijvoorbeeld ingezet voor:

 

 

 

 

Waarom een extern facilitair projectmanager inhuren?

Besteed je een project het liefst volledig uit of hou je toch graag zelf de touwtjes in handen? Bij Yask kan het allemaal. Waar je ook voor kiest: het tijdelijk of structureel inzetten van een externe projectmanager van Yask heeft altijd extra voordelen:

  • Ze kijken met een frisse blik naar jouw facilitaire organisatie
  • Ze houden focus op de voortgang van het project
  • Ze hanteren een professionele aanpak & communicatie

Onze ervaring & expertise 

De facilitaire projectmanagers die Yask inzet, passen altijd bij jouw uitdaging. We selecteren kandidaten met specifieke inhoudelijke kennis, bijvoorbeeld op het vlak van vitaliteit, duurzaamheid, mobiliteit, huisvesting, werkplekinrichting, beleidsontwikkeling of FMIS-systemen.

Maar naast de inhoudelijke match kijken we ook naar de persoonlijke match en hun ervaring. Voor alle projectmanagers geldt dat zij zijn getraind om te sturen op bijvoorbeeld budget, planning, kwaliteit, tijd, personeel en/of risico’s en bekend zijn met projectmethodieken zoals IPMA.

Ontzorg jouw organisatie met facilitair projectmanagement van Yask

Zoek je een ervaren projectmanager of interimmanager met bewezen expertise? Yask heeft de juiste mensen beschikbaar, stuk voor stuk professionals met jarenlange ervaring in de facilitaire branche. Ze sturen jouw facilitaire project(en) geroutineerd aan en zetten tegelijkertijd verbeteringen in gang.

Meer weten?

Sta je voor een facilitaire uitdaging die meer aandacht of expertise vraagt dan jij en je team kunnen bieden? Neem dan nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend hoe projectmanagers van Yask voor jouw organisatie verschil kunnen maken.

Contact opnemen
Deel dit artikel: