Jouw facility management: onze corebusiness

 

Waarmee kan Yask je helpen?

Facility Management is onze corebusiness, het bieden van maatwerk en meerwaarde onze missie. Dat doen we in duurzame samenwerkingsmodellen zoals IFM (Integrated Facility Management) of als Managing Agent, door het leveren van single facility services of op project-/ interimbasis. Tot op welk niveau jij wilt uitbesteden, bepaal je zelf. Wat je ook kiest: je bent verzekerd van facilitair experts met maar één doel: zorgen voor blije en gezonde mensen in hun werkomgeving.

 

Uitbesteden van je facilitaire diensten: hoe doe je dit? 

Door middel van een business canvas, één of meer strategische sessies of een facilitaire scan brengen we samen met jou en eventuele stakeholders in kaart hoe jouw facilitaire organisatie ervoor staat, wat de ambities en uitdagingen van jouw organisatie zijn voor de toekomst en welk uitbestedingsmodel daar het beste bij past. Vervolgens ontwikkelen we een routekaart om het maximale verbeterpotentieel te benutten. Bijvoorbeeld door als Managing Agent strakker te sturen op resultaten van je leveranciers of als IFM-partner ketensamenwerking te optimaliseren.

 

 

 

 

 

De voordelen van uitbesteden voor jouw organisatie? 

Uitbesteding van je facilitaire diensten biedt veel voordelen:

  • Meer focus op jouw kernactiviteiten. Doe wat jij het beste kan, dan doen wij dat ook. De productiviteit stijgt aantoonbaar bij organisaties waar facility management onverdeelde aandacht krijgt.
  • Kostenefficiëntie. Bij IFM betaal je zelf maar één partij. Bovendien vermijd je dubbele functies. Dit, gecombineerd met ketenintegratie, leidt bijna altijd tot meer dienstverlening voor hetzelfde budget.
  • Bespaar tijd. Dagelijks meerdere facility-partijen aansturen en hun diensten op elkaar afstemmen is tijdrovend en leidt af van je middellange en lange termijndoelen. Door uitbesteding bespaar je tijd en behoud je focus op wat jij belangrijk vindt.
  • Behoud flexibiliteit. Je hebt slechts een kleine regie-organisatie nodig. Yask is wendbaar en beweegt flexibel mee met de ontwikkelingen in jouw organisatie.
  • Goed werkgeverschap. Een gastvriendelijk onthaal, een aangename kantooromgeving… het draagt allemaal bij aan de tevredenheid van jouw medewerkers. Zo voorkom je ziekteverzuim. En draagt dit positief bij aan het imago van de werkgever.

 

 

Overname van medewerkers

Bij uitbesteding is overname van eigen dienstmedewerkers een heel belangrijk onderwerp. Yask begrijpt dat en begeleidt jouw medewerkers zorgvuldig naar een werkplek die perfect bij hen past. Met veel persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden worden zij in no time echte ‘Yaskers’ die elke dag gemotiveerd aan de slag gaan en het beste van zichzelf geven voor jouw organisatie.

Onze ervaring & expertise

Yask biedt Facility Management voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten, voor kantoor-en productieomgevingen, campussen, zorg, woningcorporaties, sportcomplexen, culturele instellingen en zelfs stations. Met deze kennis en ervaring staat Yask garant voor perfecte maatwerkoplossingen.

Over Yask

Meer weten?

Overtuigd van de meerwaarde van Yask? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Contactpagina
Deel dit artikel: