Professionele aandacht voor jouw gebouwgebruikers

Waarmee kan Yask je mee helpen?

Ontbreekt het jouw facilitaire afdeling (tijdelijk) aan kennis, tijd en aandacht om voor jouw gebouwgebruikers een toekomstbestendige werkomgeving en optimaal comfort te bieden? Laat Yask je dan helpen. Dankzij 30 jaar ervaring in facility services hebben we van operationeel tot strategisch niveau voor elke vraag een passend antwoord. Denk bijvoorbeeld aan: • het leveren van gastvrije receptiediensten, gastheren of gastvrouwen • het inregelen van een servicedesk die adequaat elke KWIS-melding opvolgt • het leveren van snelle, behulpzame (technische) facilitair medewerkers • het opstellen van een kostenefficiënt (meerjaren)onderhoudsplan • het beheren en op elkaar afstemmen van diverse facilitaire diensten/partners • het ontwikkelen van verrassende, ontzorgende gastvrijheidsconcepten

Hoe doen we dit?

Samen met jou en eventuele stakeholders binnen jouw organisatie brengen we de huidige en gewenste facilitaire situatie in kaart. Op basis hiervan doen wij vanuit ons brede dienstverleningspakket een voorstel op maat om de ‘gap’ te dichten en om Total Cost of Ownership (TCO) te creëren. Van single services tot een totaalconcept en alles daar tussenin: we zijn wendbaar. Onze facilitair professionals zorgen dat het voor jouw organisatie perfect past en leidt tot een aangenaam en veilig verblijf in jouw gebouw.

Onze diensten

Receptie- en hospitalitydiensten

Yask levert professionele receptiediensten die naadloos aansluiten bij jouw wensen en de sfeer en het imago van jouw organisatie.

Receptie en hospitality

(Technisch) facilitair medewerkers

Als expert in facility services weet Yask wat gebouwgebruikers prettig vinden én wat nodig is om jouw gebouw in optimale, veilige staat te houden.

(Technisch) Facilitair

De facilitaire servicedesk

Yask heeft medewerkers voor jouw servicedesk die klantvriendelijkheid in hun DNA hebben. Ieder persoon die een verzoek of klacht heeft of de moeite neemt om een defect te melden, voelt zich door hun inzet serieus genomen en persoonlijk geholpen.

Servicedesk

Waarom facility services van Yask?

De voordelen voor jouw organisatie?

We selecteren de juiste mensen voor de juiste plek en bieden hen veel persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden. ‘Yaskers’ gaan elke dag gemotiveerd aan de slag gaan en geven het beste van zichzelf voor jouw gebouwgebruikers. Onze receptiemedewerkers, gastvrouwen en -heren, (technisch) facilitair medewerkers, projectmanagers en facilitair managers: ze zijn een professioneel visitekaartje en bieden meerwaarde voor jouw facilitaire organisatie.

Onze ervaring & expertise

Yask verzorgt facility services voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten, voor kantoor-en productieomgevingen, campussen, woningcorporaties, sportcomplexen, culturele instellingen en zelfs stations. Met deze kennis en ervaring staat Yask garant voor goede en betaalbare maatwerkoplossingen in facility services.

Deel dit artikel: