Onverdeelde aandacht voor jouw mensen en gebouw

 

Facility medewerkers die waarde toevoegen

Professioneel facilitair beheer dat de corebusiness van jouw organisatie ondersteunt. Onze facilitair medewerkers maken het waar. Met een vriendelijke lach en kennis van zaken helpen ze jouw gebouwgebruikers waar ze kunnen. Ze zijn de ‘spin in het facilitaire web’, de oren en ogen op de werkvloer en hét aanspreekpunt voor al jouw operationele facilitaire zaken.

 

Waarmee kan Yask je helpen?

Als expert in facility services weet Yask wat gebouwgebruikers prettig vinden én wat nodig is om jouw gebouw in optimale, veilige staat te houden. Namens jou geven onze facilitair medewerkers dat graag handen en voeten. Maar ook op tactisch en strategisch niveau kunnen we je ontzorgen, bijvoorbeeld bij het efficiënt en klantvriendelijk inregelen van je (technisch) facilitair beheer. We zorgen bijvoorbeeld voor:

  • een trendanalyse van KWIS-meldingen en structurele oplossingen
  • professioneel contact met storingspartijen
  • optimale samenwerking met andere single services, zoals receptie en servicedesk
  • optimaal kostenefficiënt (meerjaren)onderhoud
  • proactieve communicatie over de uitvoering van (technisch)onderhoud

 

 

 

 

 

Hoe doen we dit? 

Facilitair medewerkers zijn vaak al het ‘schaap met vijf poten’ en nu wordt steeds vaker ook hun bijdrage aan een optimale klantbeleving gevraagd. Wij weten deze facilitair medewerkers met vakkennis én behulpzaamheid in hun genen te vinden én te binden. Als werkgever met het ‘great place to work’ label besteden we veel aandacht aan coaching, training en intervisie, maar ook de borrel, het feestje, sport en spel zijn traditie in onze organisatie. Zo houden we onze professionals gemotiveerd en daarom werken ze bij ons en niet elders.

 

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Door het brede dienstenpakket van Yask is ons (technisch) facilitair beheer eenvoudig te combineren met andere facilitaire diensten. Van receptiediensten tot advisering in een op maat gesneden gastvrijheidsconcept en alles daar tussenin: de professionals van Yask zorgen dat het voor jouw organisatie perfect past.

 

 

 

Onze ervaring & expertise

Yask verzorgt (technisch) facilitair beheer voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten. In kantoor- en productieomgevingen, campussen, woningcorporaties, sportcomplexen en culturele instellingen. Met deze kennis en ervaring staat Yask garant voor goede en betaalbare maatwerkoplossingen in (technisch) facilitair beheer.

 

Meer weten?

Meer weten over het (technisch) facilitair beheer van Yask? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Deel dit artikel: