Artificial Intelligence (AI) en Internet of Things (IoT) in Facility Management: Are you ready to move forward?

Facility Management gaat onder andere over het verbeteren van gebruikers- en/of werknemerservaring in een gebouw door middel van ruimteoptimalisatie, coördinatie en verbetering van faciliteiten. Kortom, het draait allemaal om uitgebreid servicebeheer om een gebouw te runnen. Maar het gaat ook verder dan dat: veel werkzaamheden zijn technologisch gedreven en daarom moet het Facility Management op de hoogte blijven van actuele innovatie- en digitale transformaties. Hoewel gebouwen (nog) niet zelf nadenken, zijn ze in toenemende mate “intelligent” geworden dankzij nieuwe softwaremogelijkheden en onder andere Artificial Intelligence (AI) en Internet of Things (IoT). Maar op wat voor manier? 

Lees meer