Waar kan Yask jou mee helpen?

Huisvestingsadvies

Wat je huisvestingsuitdaging ook is, onze specialisten kunnen je ondersteunen met het uitwerken van een concreet huisvestingsplan. Dit plan biedt jou concrete handvatten om jouw organisatie te faciliteren met de best passende huisvesting.

Lees meer

Werkplekinrichting

Van ouderwets naar modern, van cellenkantoor tot kantoortuin, van het ‘oude’ naar het ‘Nieuwe Werken’, we hebben het allemaal zien langskomen de laatste jaren. Met als klap op de vuurpijl het afkraken van de kantoortuin wat we de laatste tijd massaal zien gebeuren. Maar wat dan wel?

Lees meer

Verhuiscoördinatie

Een verhuizing is synoniem voor een periode met veel ontwikkelingen waarop er veel op een organisatie en de betrokkenen af komt. Bereidt jij je voor op een verhuizing? Of ben je je aan het oriënteren en vraag je je af welke impact deze verhuizing op jouw organisatie en je collega's heeft?

Lees meer
Yask ontzorgt

Facilitair projectmanagement

Ben je op zoek naar een ervaren projectmanager vanwege gebrek aan capaciteit? Of is het om een andere reden wenselijk om een projectmanager van buitenaf in te zetten? Yask helpt je graag verder met het managen van je projecten. Of het nu gaat om huisvesting, implementaties, verhuizingen, werkplekinrichting of andere projecten.

Lees meer
Deel dit artikel: