Snel en duurzaam impact maken

 

Wat kunnen we voor je betekenen? 

Energie besparen of zelf opwekken. CO²-reductie en circulaire inkoop. Het zijn allemaal thema’s die horen bij verduurzaming. Zoek jij ook naar slimme manieren om deze of andere duurzaamheidsthema’s handen en voeten te geven in jouw organisatie? Heb je een goede business case nodig voor meer draagvlak? Of praktische handvatten om optimaal gebruik te maken van subsidies en/of fiscale regelingen? Wat jouw uitdaging op het vlak van verduurzaming ook is, met de strategie van onze experts benut je de duurzame potentie van jouw organisatie maximaal.

 

 

 

Hoe doen we dit? 

De aard en omvang van jouw duurzaamheidsvraagstuk bepaalt hoe we te werk gaan. Misschien volstaat een scan waarmee we jouw afvalstromen of energieverbruik in kaart brengen als objectieve basis voor jouw businesscase. Misschien zijn meerdere strategische sessies nodig om je duurzaamheidsstrategie en -beleid aan te scherpen. Op welk niveau je ook ondersteuning wilt, onze experts werken samen met jou stap voor stap toe naar het punt waar jij het maximaal haalbare duurzaamheidspotentieel van jouw organisatie hebt benut.

  1. We benchmarken waar je staat.
  2. We brengen het reële duurzaamheidspotentieel in kaart.
  3. We stippelen een slimme route uit naar het realiseren van jouw duurzame ambities. In dit advies wegen we uiteraard kosten en baten van maatregelen af en inventariseren we geldende regelingen, subsidies en potentiële partners.
  4. We begeleiden je bij de praktische uitrol van maatregelen. 

 

 

 

 

Onze ervaring & expertise

Yask heeft al voor veel opdrachtgevers in heel Nederland diverse verduurzamingstrajecten begeleid. Van energiebesparingsprojecten tot het begeleiden van investeringen voor energieopwekking en het verduurzamen van het wagenpark. Op basis van deze ervaringen kunnen we de ambitie en potentie van jouw organisatie snel doorgronden en je professioneel begeleiden bij het ontwikkelen van een slimme verduurzamingsstrategie op maat.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze ervaring met verduurzaming van gebouwen en wat we daarin concreet voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Dan bespreken we geheel vrijblijvend jouw situatie en de ondersteuning die we kunnen bieden bij het realiseren van jouw duurzame ambities.

Neem contact op
Deel dit artikel: