Werkplekconcepten

 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Welk type werkplek biedt jouw huidige en toekomstige medewerkers werkgeluk waardoor ze zich dedicated inzetten voor jouw organisatie? Zeker nu thuiswerken definitief terrein heeft gewonnen, is het vinden van antwoord op die vraag essentieel voor een toekomstbestendige huisvestingsstrategie. Onze experts begeleiden je bij de volgende noodzakelijke stappen:

  • het inventariseren van wensen en behoeften van diverse interne stakeholders
  • het verkennen en duiden de toekomstplannen van jouw organisatie
  • het in kaart brengen van de meest relevante externe factoren en ontwikkelingen
  • het vertalen van alle informatie naar een huisvestingsvisie en -strategie
  • het uitwerken van een werkplekconcept dat past bij jouw organisatie

 

 

 

 

 

Hoe doen we dit?

Een fijne werkplek is meer is dan een in hoogte instelbaar bureau. Het gaat over sfeer, licht, geluid, temperatuur, concentratie en inspiratie. Daarom vliegen we werkplekprojecten integraal aan. Onze experts nemen de regie in handen en coördineren het project van A tot Z. Hun aanpak, waarbij ze gebruiken maken van persona’s en employee journeys uitvoeren, leidt gegarandeerd tot draagvlak en tevredenheid van alle stakeholders, een concrete huisvestingsstrategie, een bedrijfseigen werkplekconcept en last but not least: tijdsbesparing en ontzorging.

 

 

Onze ervaring en expertise?

Onze werkplekexperts kennen de markt en hebben jarenlange ervaring met conceptontwikkeling en -werkplekinrichting. Zij sturen elk werkplekproject daadkrachtig aan en weten snel de gewenste, duurzame verbetering voor jouw organisatie in gang te zetten.

 

Meer weten?

Wil je even sparren met één van onze werkplekexperts of zoek je direct volledige ontzorging bij het ontwikkelen van een nieuwe huisvestingsstrategie of werkplekinrichting? Wij staan voor je klaar. Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Contact opnemen
Deel dit artikel: