Werkplekconcepten

Wat kunnen we voor je betekenen?

Van ouderwets naar modern, van cellenkantoor tot kantoortuin, van het ‘oude’ naar het ‘Nieuwe Werken’, we hebben het allemaal zien langskomen de laatste jaren. Met als klap op de vuurpijl het afkraken van de kantoortuin wat we de laatste tijd massaal zien gebeuren.

Maar wat dan wel? Zeker nu we ook nog de coronacrisis beleven en ons afvragen wat dat voor gevolgen gaat hebben voor onze huisvesting, het kantoor en de werkplek. ‘Never waste a good crisis’ luidt het gezegde! Niets is nu minder waar. Het is een perfecte tijd om opnieuw na te denken over de functie van bedrijfshuisvesting, het kantoor en de werkplek.

Wij nemen je graag mee op deze reis en helpen je bij het ontwikkelen van een nieuwe strategie, nieuw beleid en nieuwe huisvesting. 

 

 

 

 

 

Hoe doen we dit?

Huisvestingsprojecten vliegen we integraal aan. Dat wil zeggen dat onze huisvestingsspecialist de regie in handen neemt en het hele project coördineert. Samen met jouw interne stakeholders verkennen we de organisatieplannen, de meest relevante externe factoren en ontwikkelingen en vertalen dit naar wat dat betekent voor de benodigde huisvesting en faciliteiten. Zo realiseren we samen het best passende werkplekconcept voor jouw organisatie. 

 

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

  • Een gedegen en gecoördineerd proces.
  • Draagvlak en tevredenheid bij alle stakeholders.
  • Een concrete huisvestingsstrategie en een bedrijfseigen werkplekconcept.
  • Tijdsbesparing en ontzorging.

 

Waarom Yask?

Onze huisvestingsspecialisten kennen de markt en hebben jarenlange ervaring en expertise met huisvestingsprojecten. Hierdoor sturen zij een proces of project daadkrachtig aan en weten zij snel de gewenste verbetering voor jouw organisatie in gang te zetten.

 

Meer weten?

Benieuwd naar de werkplek mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen
Deel dit artikel: