Onze tools

Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Veelbelovende trends vertalen we in praktische oplossingen voor jouw organisatie. Trendmatching. Wil je als facility manager meer weten over de dag ná morgen? En welke trends ons werk beïnvloeden? Dan hebben we daar handige tools voor. 

  • Onze trendblogs geven een indruk van alle trends. Via blogs praten we je helemaal bij over de allernieuwste ontwikkelingen. Een kleine waarschuwing is op z’n plaats: je bruist straks van de inspiratie.
  • Yask Trendboek 5 belangrijke trends vertaald naar de impact en het effect op de rollen binnen facility management. Je gaat op reis naar een veranderende facility management-wereld.
  • Trenddag Nieuwe mogelijkheden ontstaan als je verbinding zoekt met mensen die een andere blik op de wereld hebben en andere ideeën hebben. Op de Trenddag brengen we iedereen uit het werkveld bij elkaar.

 

Kom in contact met onze Trendmatcher

Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van Facility Management? Wil je de kansen en risico's voor jouw organisatie in kaart brengen? Wil je een lezing of workshop op maat organiseren? Neem contact op met onze Trendmatcher Karoline de Koning om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken!

Contact

FM Trendblogs

De markt naar een hoger niveau tillen

Yask is een facility management bedrijf dat zich richt op brede facilitaire vraagstukken. Van het leveren van integrated facility services tot strategische integrale oplossingen als Integrated Facility Management and beyond. Zo beantwoorden we vragen over hoe je hospitality organiseert, tot vragen als: hoe zorg ik ervoor dat facility management, HR en ICT meer samen kunnen werken aan boardroomthema’s van een organisatie? 

Maar trends zijn niet alleen voor Yask, of klanten van Yask. We willen juist de hele markt verder brengen door trends te delen en door een platform open te stellen voor iedereen die zich interesseert voor trends in FM. Via deze site delen we regelmatig interessante trendblogs.

De rol van FM in het efficiënt maken van het gebouw

We moeten gebouwen efficiënter inrichten, zeker als het gaat om energieverbruik. De facility manager kan hier veel invloed op hebben.

Lees meer

De relatie tussen big data en de facility manager

De afgelopen jaren is energiemanagement een steeds belangrijker agendapunt geworden voor de facility manager. Big Data biedt talloze kansen op dit vlak.

Lees meer
Deel dit artikel: