Whitepaper War for talent

Yask is ervan overtuigd dat een regieorganisatie de manier is om vanuit ondersteunende diensten de meeste waarde toe te voegen aan een organisatie. Als ervaren regisseur heeft Yask haar kennis gebundeld in een serie whitepapers. Interessant voor organisaties die zich verder willen verdiepen in het belang van regie. De whitepapers gaan dieper in op de verschillende thema's die de voorwaarden creëren voor een gezonde organisatie. 

Hoe kan een facilitaire regieorganisatie bijdragen aan een gezond bedrijf?

 

Hoe kan bedrijfsvoering (o.a. FM, HR en ICT) een bijdrage leveren aan het verhogen van de aantrekkingskracht van een organisatie? Een actueel vraagstuk voor veel organisaties.

Deze whitepaper is voor Facility- en HR Managers, of directie/management bedrijfsvoering en geeft inzichten in het creëren van aantrekkelijk werkgeverschap.

In deze whitepaper beschrijven we drie hoofdthema’s: talent vinden, talent binden en talent inzetten in de flexibele schil. We brengen deze samen om te komen tot een planmatige aanpak van aantrekkelijk werkgeverschap, ook wel employer branding genoemd.

Download de whitepaper

Download de whitepaper en krijg inzicht in War for talent en de rol van Facility Management.

 

Deel dit artikel: