Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Ondertekening Altrecht
12-04-2021

Altrecht en Yask: samen de zorg maximaal faciliteren

Vanaf 1 mei 2021 gaan Altrecht en Yask samenwerken om de facilitaire dienstverlening klaar te maken voor de toekomst. Beide partijen streven naar een langdurige samenwerking gericht op betere aansluiting op de behoeften van de zorg, het verhogen van de gastvrijheidsbeleving, het vergroten van de wendbaarheid en focus op de kosten. Maar ook innovatie is een belangrijk aandachtspunt.

Samen goed geregeld voor de zorg 

Met Yask als facilitair partner wil Altrecht de volgende stap zetten in het doorlopend verbeteren van de facilitaire dienstverlening. Riet Brik, Projectmanager vastgoed & facilitair bij Altrecht, over de keuze voor Yask: “In Yask hebben wij een samenwerkingspartner gevonden die ruime ervaring heeft met integrale dienstverlening en die in staat is om echt met ons mee te denken over het doorontwikkelen van de facilitaire dienstverlening”.  

Maarten Verwer, Directeur Projecten bij Yask, over de samenwerking: “Wij zijn zeer trots op de samenwerking met Altrecht. Altrecht was op zoek naar een partner die haar helpt bij het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening en die de juiste aansluiting vindt bij de behoeften van de zorg en haar cliënten. We zetten graag onze ruime ervaring binnen de integrale dienstverlening in om de zorg maximaal te faciliteren. Onder meer het optimaal laten samenwerken van alle soft service diensten zorgt voor een positieve bijdrage.” 

Ketenpartnerschap 

Door het realiseren van ketenpartnerschap wordt er gezorgd voor taakintegratie. In de praktijk zal bijvoorbeeld de schoonmaker ook direct de koffieautomaat bijvullen als dit nodig is. Als één team een professionele dienstverlening realiseren, daar ligt de focus op.

Over Altrecht

Altrecht is een geestelijke gezondheidszorg organisatie waar mensen met een ernstige of complexe psychische aandoening terecht kunnen voor specialistische zorg. Altrecht heeft vestigingen in onder meer Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Den Dolder en Woerden.

Eventuele vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u richten aan communicatie@yask.nl.

 

Op de foto van links naar rechts: Lex de Grunt (Bestuurder Altrecht) en Pepijn Reijnders (Algemeen Directeur Yask)

Ondertekening Altrecht

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.