Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Yaskbam Jpgweb 001
15-09-2019

BAM kiest voor facilitaire dienstverlening van Yask

BAM Concernhuisvesting heeft voor de Integrated Facility Management-oplossing van Yask gekozen. De partijen hebben een driejarige overeenkomst met twee optiejaren gesloten voor het leveren van facilitaire dienstverlening, waaronder catering, schoonmaak en beveiliging op ruim 35 kantoor- en projectlocaties van BAM in Nederland.

Meer uniformiteit en flexibiliteit

Nils Bonder, directeur BAM Concernhuisvesting, licht toe: “BAM Concernhuisvesting is in ontwikkeling naar een regieorganisatie. We willen het facility management naar een hoger niveau tillen en zo het welzijn van medewerkers verbeteren. Tegelijkertijd willen we kostenefficiënter werken en meer uniformiteit en flexibiliteit in onze dienstverlening tot stand te brengen. In Yask hebben we een partij gevonden die hiervoor de knowhow heeft.”

 

Professionaliseren van de facilitaire dienstverlening

Maarten Verwer, directeur Klant & Ontwikkeling bij Yask: “We zijn verheugd om BAM als klant te verwelkomen en bij te dragen aan de professionalisering van de facilitaire dienstverlening. Dit doen we door het inbrengen van onze kennis en expertise op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Zo hanteren we een nieuw aansturingsmodel, optimaliseren we de rapportagemethoden en gaan we voor een intensievere samenwerking op de werkvloer. Ons doel is om een hogere kwaliteitsbeleving van de eindgebruiker te creëren en kijken ernaar uit om hier samen met BAM en onze ketenpartners invulling aan te geven.”

 

Rol van Yask

Yask is verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch facilitair management op een groot aantal concernhuisvestinglocaties en projectlocaties van BAM in Nederland. Er wordt nauw samengewerkt met ketenpartners Vermaat voor catering, Hago voor schoonmaak, G4S voor beveiliging en Rentokil voor ongediertebestrijding.

Over BAM

Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking. BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in: Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM’s oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management. De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.
BAM’s jaaromzet bedraagt ruim € 7 miljard, de Groep telt ongeveer 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.
Building the present, creating the future. www.bam.com

 

Over Yask

Al bijna 30 jaar helpt Yask organisaties met het managen én verbeteren van de totale facilitaire organisatie. We leveren oplossingen op het gebied van Facilitair advies, Integrated Facility Management, Projectmanagement en Facility Services. Met betere resultaten, meer rendement en altijd met de ambitie om bij te dragen aan vitale en blije medewerkers in een duurzame werkomgeving. Dit doen we dagelijks met ruim 600 medewerkers voor uiteenlopende organisaties in de financiële- en IT dienstverlening, zorg, overheid, industrie, energie en luchtvaartbranche. Yask is onderdeel van familiebedrijf Vebego, behorend tot de top 3 grootste dienstverleners van Nederland.
Yask, Return on Facility. www.yask.nl

Op de foto van links: Peter van der Tas (Senior Facility Manager BAM), Nils Bonder (Directeur BAM Concernhuisvesting), Pepijn Reijnders (Algemeen Directeur Yask), Bertine van Bentum (Implementatie Manager Yask), Miriam Brakband (Facility Manager BAM), Karin Nahon (Category Manager a.i. BAM), Femke Westra (Business Consultant Yask), Maarten Verwer (Directeur Klant & Ontwikkeling Yask) en Arjan Damman (Manager Procurement BAM).

Yaskbam Jpgweb 018

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.