Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Boy En Sander Klein
28-01-2019

Boy Barre en Sander Blom naar Yask

Het team van Yask Facility Management is recent uitgebreid met Boy Barre en Sander Blom. Beiden maken de overstap vanuit Vebego en nemen plaats in het Marketing en Sales team van Yask-directeur Maarten Verwer. Met de komst van Boy Barre als Business Consultant en Sander Blom als Business Development Manager wil Yask haar marktpositie als IFM-speler verder versterken.

Boy Barre (43) bekleedde de afgelopen tien jaar diverse functies binnen Vebego, waaronder die van tender- en business analist en de laatste jaren als jaar als keyaccount manager bij Hago Nederland. In zijn nieuwe rol van Business Consultant wordt Boy verantwoordelijk voor het analyseren van de facilitaire markt, signaleren van kansen en coördineren van tendertrajecten.

Sander Blom (37) is verantwoordelijk voor de verdere doorontwikkeling van de propositie van Yask met focus op new business en innovatie. Hij neemt ruim tien jaar ervaring van de facilitaire markt mee vanuit zijn eerdere rollen als sales- en retentiemanager bij Hago NL. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in ondernemen in het sociaal- en publieke domein als Joint Venture Manager binnen Vebego.

Maarten Verwer over de versterking: "Met de komst van Boy en Sander verrijken we ons Sales team met twee ervaren krachten waarmee we verder kunnen werken aan het succes van Yask als ondernemende FM-partij."

 

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.