Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Dag2 Jpgweb 029
24-01-2019

Het ministerie van VWS kiest voor Yask

Na een Europese aanbesteding is door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) gekozen voor Yask Facility Management als facilitair dienstverlener voor het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) in Amsterdam. Het EMA verhuist begin 2019 van Londen naar Amsterdam. Op 9 januari jl. opende minister Bruno Bruins de tijdelijke huisvesting. De facilitair dienstverlener uit Capelle aan den IJssel gaat het Integrated Facility Management verzorgen.

Op 20 juli 2018 ondertekende de secretaris-generaal van het Ministerie van VWS het contract voor de facilitaire diensten voor het voor de tijdelijke huisvesting van EMA in het Spark gebouw in Amsterdam. Yask wordt verantwoordelijk voor Integrated Facility Management voor de soft services. Onder andere de receptie, catering, beveiliging, schoonmaak, post en repro zal onder de verantwoordelijkheid van Yask vallen.

 

Hoogwaardige dienstverlening


EMA is in Londen een zeer hoog dienstverleningsniveau gewend. Yask gaat er samen met haar zorgvuldig geselecteerde ketenpartners voor zorgen dat de circa 850 EMA medewerkers en 36.000 bezoekers die gebruik gaan maken van het Spark gebouw, een vijfsterren service krijgen in Amsterdam. Yask werkt hiervoor samen met top spelers uit de markt.

Pepijn Reijnders, algemeen directeur van Yask: "We zijn trots om dit mooie gebouw en de medewerkers van EMA te mogen faciliteren. We kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking."

 

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.