Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Heton
11-10-2018

Heton samen verder met Yask

Facilitair dienstverlener Vebego neemt Heton over. Heton zal verder samengaan met Yask. Door de samenwerking met Heton versterkt Yask haar marktpositie in het beheer en exploitatie van maatschappelijk vastgoed. Mark Vonken zal de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen houden en aanblijven als directeur van Heton. Mededirecteur Ed Heijnen neemt formeel afscheid van het bedrijf maar zal Yask wel gaan ondersteunen met het verder uitbreiden van de markpositie.

Pepijn Reijnders, algemeen directeur van Yask: “Heton is een innovatieve en op duurzaamheid gerichte specialist in het beheren en exploiteren van maatschappelijk vastgoed. Heton is actief in een markt waarin Yask nog ondervertegenwoordigd was. Met deze overname versterken we onze positie als totaal aanbieder van facility management en breiden we onze activiteiten op het gebied van beheer en exploitatie van gebouwen uit.Naam Heton blijft bestaan

Heton beheert accommodaties en heeft de kracht en de deskundigheid van de divisies Sport, Zorg & Onderwijs en VvE, gebundeld tot een dynamische organisatie. Heton is werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals; onderwijsinrichtingen, overheden, beleggers en particulieren. Heton is actief in meer dan 15 gemeenten met een jaaromzet van ± 4 miljoen euro. Er zijn ruim 50 medewerkers werkzaam bij Heton, deze medewerkers blijven na de overname gewoon in dienst.

 

Dochter van Vebego


Yask is specialist in integrale facilitaire dienstverlening met continue focus op de allernieuwste ontwikkelingen. Yask is onderdeel van Vebego, een familiebedrijf dat Ton Goedmakers in 1943 oprichtte. Actief in facility services, personeelsdiensten, gezondheidszorg en publieke sector en behalve in Nederland ook in België, Zwitserland en Duitsland actief. Bijna 35.000 medewerkers en ruim honderd bedrijven maken deel uit van Vebego.

Met de overname van Heton verstevigt Vebego haar positie in het beheer en exploitatie van maatschappelijke voorzieningen.

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.