9-10-2016

Interview Alliander en Yask in Facto Magazine 10

In Facto Magazine 10 een uitgebreid interview met Sabine Borkus (Innovatiemanager Facilities bij Alliander), Ton Bernts (Manager Facilities bij Alliander) en Max Braamhorst (Business Consultant bij Yask). Een gesprek over de samenwerking die verder gaat dan ontzorgen: “Waarde toevoegen door intensief samenwerken”.

Experimenteren met nieuwe toepassingen en technieken

Netwerkbeheerder Alliander en Yask werken sinds augustus 2013 nauw samen, waarbij Yask de uitvoering en coördinatie van alle operationele activiteiten op het gebied van werkplek-, locatie- en wagenparkbeheer verzorgt. De samenwerking ontwikkelt zich steeds meer tot een partnership, waarbij naast ontzorgen vooral het toevoegen van waarde een belangrijke rol speelt. 

Een innovatiejaarplan, een samenwerkingsconvenant, een integraal hospitality concept, TEDx-sessies met leveranciers, de oprichting van een kennis- en ontwikkelplatform, proeftuinen waar wordt geëxperimenteerd met nieuwe toepassingen en technieken. Gaandeweg het gesprek wordt het steeds duidelijker: de sinds augustus 2013 bestaande facilitaire samenwerking tussen Alliander en Yask is beslist geen dertien-in-een-dozijn-samenwerking. 

Klik hier voor hele artikel.

Bron: Facto Magazine

Deel dit artikel: