23-3-2018

KIEN/Yask samen met HTC op Facto Congres '18

Op 5 juni a.s. is het jaarlijks goedbezochte Facto Congres. Een event met interessante keynotes en workshops van toonaangevende organisaties, en dé plek om in contact te komen met andere facility-professionals. Dit jaar staan KIEN/Yask samen met High Tech Campus Eindhoven op het podium en verzorgen zij één van de workshops.

Workshop: Zo draagt FM bij aan de duurzaamste campus van Europa

Sinds 2014 is KIEN/Yask facilitair partner van High Tech Campus (HTC) in Eindhoven (160 bedrijven, verdeeld over ruim 60 gebouwen). Beide partijen werken samen volgens het managing agent-model, waarbij HTC zelf alle leveranciers selecteert en contracteert.

Om te kunnen voldoen aan de doelstelling, in 2025 de duurzaamste campus van Europa te zijn, is een belangrijke taak weggelegd voor het Facility Management van de HTC. In de presentatie delen KIEN/Yask en HTC Eindhoven hun visie op de manier waarop Facility Management kan bijdragen aan het realiseren van deze ambitieuze duurzame doelstelling.

Tijdens de sessie komen de volgende vragen aan bod:

  • Hoe beïnvloed je het gedrag van de 11.000 mensen van 80 verschillende nationaliteiten die dagelijks op de Campus werken en verblijven?
  • Welke duurzaamheidsrichtlijnen worden gehanteerd voor nieuwbouw en verbouwingen?
  • Hoe is het energiemanagement ingericht en welke besparingen worden gerealiseerd?
  • Op welke manier worden de hard en soft services ingericht zodat de ontwikkeling naar smart buildings, green offices en healthy offices mogelijk wordt?

Sprekers:

 

Over het Facto Congres

Binnen FM draait het steeds meer om het leveren van innovatieve en excellente services in een inspirerende werkomgeving. Wie in staat is om (samen met externe partijen) die innovatieve dienstverlening te leveren, zorgt ervoor dat het primair proces optimaal kan functioneren. Maar hoe kom je tot innovatieve en excellente dienstverlening waar de klant écht bij gebaat is? Tijd voor een facilitair vakcongres over ‘FM The Next Step’.

Dagvoorzitter van het Facto Congres is Tim van Leeuwen, Manager Huisvesting, Facilitair en Planning bij NHTV Breda University of Applied Sciences. Keynotes zijn er van Wouter Hart (Anders vasthouden, 9 sleutels voor werken vanuit de bedoeling) en Jaap Bressers (Hoe je met verandering omgaat bepaal je zelf).

 

Schrijf u in voor de Workshop van KIEN/Yask & HTC

De workshop is om 11:30 - 12:30 en om 13:30 - 14:30.

Inschrijven kan hier

Deel dit artikel: