Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Toetsenbord
10-05-2022

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

Vanaf 1 juni aanstaande is Lucienne van der Werff de nieuwe HR Directeur van Yask. Lucienne wordt in deze rol eindverantwoordelijk voor het HR team.

Het ontwikkelen, formuleren en implementeren van de Yask HR strategie wordt een van haar prioriteiten. Daarnaast gaat zij samen met het team aan de slag met de verdere doorontwikkeling van de HR thema’s als betekenisvol werk, de veranderende arbeidsmarkt, de instroom van talenten, de samenwerking met de overige Vebego bedrijven en het optimaliseren van de samenwerking met de andere backoffice afdelingen. Lucienne treedt toe tot het directieteam van Yask en daarmee is het directieteam vanaf 1 juni op volledige sterkte.

Lucienne is een zeer gedreven senior HR professional met een brede internationale management ervaring die ze heeft opgedaan in diverse grote organisaties zoals DSM, Albert Heijn en Douwe Egberts. In haar meest recente rol als Head of HR Schade en Inkomen bij Achmea was Lucienne verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de HR strategie voor de keten Schade en Inkomen (o.a. Centraal Beheer, Interpolis en FBTO).

Lucienne Van Der Werff

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.
PHOTO 2022 02 18 22 33 13
Yask nieuws, Exploitatie en beheer, Vastgoed

Park Strijp Beheer verlengt contract met Yask Facility Management

2 min.