Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
TUV Nederland
02-02-2022

Nieuwe certificeringen ISO 9001:2015 en VCA** 2017/6.0

Het ISO 9001- en VCA** certificaat van Yask is voor een periode van drie jaar verlengd. Onlangs zijn beide hercertificeringsaudits van TÜV Nederland met goed gevolg doorlopen. Yask hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en werkt voortdurend aan het op peil houden van het kwaliteit- en veiligheidssysteem.

ISO 9001 is internationaal de meest gekende kwaliteitsmanagement norm. De nadruk bij dit managementsysteem ligt op procesmanagement, monitoren, continue verbetering, realisatie van doelstellingen en een actieve rol van het management.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en heeft als doel om bedrijven veiliger te laten werken met oog op een gezonde werkomgeving. De twee sterren staan voor het feit dat dit zichtbaar is in de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer én in het organisatiebeleid. Het VCA** 2017/6.0 certificaat geeft ons de bevestiging dat wij op een veilige en betrouwbare manier werken.

Op de foto in de header, van links naar rechts:

John Lijffijt (KAM Coördinator Yask), Minou Damen – Peeters (Sales Manager Industry TÜV Nederland) en Pepijn Reijnders (Algemeen directeur Yask)

Meer nieuws

Kansspelautoriteit samenwerking Yask
Yask nieuws

Yask gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

1 min.
Toetsenbord
Yask nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

1 min.
Nieuwsbericht Deelname PROVADA Header
Yask nieuws, Vastgoed

Ontmoet Vebego op de PROVADA

1 min.